Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,305 $

Rendőrségi ellenőrzéseket végeztek az M4-es metrón és a 4-es, 6-os villamosokon

A rendőrség legutóbb az M4-es metrón, majd a 4-es, 6-os villamos vonalán tartottak ellenőrzéseket Budapesten.

...svg content...Fotó: police.hu
Bűnügy

Takács Petra

Szerkesztő

Február 29-én ellenőrizték az M4-es metróvonalat, a megállóhelyeket, valamint az aluljárókat. Míg március 5-én a 4-es, 6-os villamos vonalán hajtottak végre hasonló akciót. A hivatalos tájékoztatás szerint a Kelenföldi pályaudvar és a Keleti pályaudvar között közlekedő metró ellenőrzése alatt nem tapasztaltak jogsértést a rendőrök.

Az Újbuda-központ/Móricz Zsigmond körtér és Széll Kálmán tér között közlekedő villamosokon ugyancsak ez volt a helyzet, addig az egyik megállóban elfogtak egy csalást miatt körözött férfit. Emellett két férfi ellen feljelentést tettek közterületi szeszesital-fogyasztás és köztisztasági szabálysértés miatt. Soron kívül Hajóbaleset történt Verőcénél, többen meghaltak és eltűntek

Az autósokat szintén figyelték, három esetben kellett helyszíni bírságot adni buszsáv jogosulatlan használata miatt, vagy vezetés közben kézben tartott mobiltelefon és lejárt műszaki érvényesség okán – tudhattuk meg a rendőrségtől.

Gyurcsány Ferenc láthatóan nem bízik Magyar Péterben: „Mondják, mit tudnak Magyarról?”

Miközben Magyar Péter és Gyurcsány Ferencék egyre inkább egymással hadakoznak, a Fidesz továbbra is stabil.

Ezekkel a gólokkal lett második a Paks a Ferencváros mögött (videó)

A Kisvárdát fogadta a Paks, és ugyan a csapat az elmúlt időszakban igen rossz formát mutatott, győzelemmel és ezüstéremmel zárta az NB1-es szezont.