Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
356,47 Ft
Euró
385,54 Ft
Font
448,67 Ft
Bitcoin
61,611 $

Fényes nappal, egy budapesti bevásárlóközpont előtt rabolt késsel (videó)

A felvételeken látható férfit keresi nagy erőkkel a rendőrség, miután a gyanúsított késes rablást követett el Budapesten.

...svg content...Fotó: police.hu
Bűnügy

Takács Petra

Szerkesztő

Súlyos büntetés várhat a felvételen látható férfira, aki február 28-án 11 óra 30 perc és 12 óra között Budapesten egy VI. kerületi bevásárlóközpont bejáratánál elvette egy ember mobiltelefonját, majd amikor a sértett azt vissza akarta szerezni, a férfi kést rántott, megfenyegette őt, majd távozott a helyszínről.

A rendőrség arra kéri a lakosságot, hogy amennyiben valaki a felvételen látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon. Soron kívül Dobrev Klára feltette a kérdést: Magyar Péter fél tőle?

Hosszabb távon komoly negatív következményei lehetnek annak, ha sokat ül a gyerek

A gyerekkori sok ülés a szív megnagyobbodásához vezet, ami növeli a szív-és érrendszeri betegségek és az ezzel kapcsolatos halálozás kockázatát.

Elgázolt egy embert a vonat Zalaszentiván és Zalaegerszeg között

Újabb vonatgázolás történt a magyar vasútvonalon, ezúttal Zalaszentiván és Zalaegerszeg között, ahol helyszínelés zajlik.

Dobrev Klára feltette a kérdést: Magyar Péter fél tőle?

Dobrev Klára nem tartja kizártnak, hogy Magyar Péter fél tőle, és nem úgy tűnik, hogy a két párt között lesz valaha együttműködés, hiába ellenzékiek.