Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
356,98 Ft
Euró
387,15 Ft
Font
454,19 Ft
Bitcoin
69,577 $

Szerdán még marad a tavaszias meleg

Mínuszok csak a fagyzugokban lehetnek, nappal 17 fok is lehet.

...svg content...Fotó: Unsplash / Illusztráció
Belföld

Bense Róbert

Szerkesztő
TÉMÁK

Továbbra is kellemes arcát mutatja az időjárás, a keddi záporokat követően ugyan szerda hajnalban pára- és ködfoltok képződhetnek, éjjel így is csupán 0 és +5 fok közé esik vissza a hőmérséklet. Ennél enyhébb a szeles északkeleti tájakon, hidegebb pedig a fagyzugos területeken fordulhat elő.

A hajnali ködfoltok feloszlását követően gomolyfelhős időjárás, majd többórás napsütés várható, csak helyenként fordulhat elő záporeső. Élénkebb szél nyugaton és keleten lehet, időnként erősebb széllökésekkel. A legmagasabb nappali hőmérséklet 12 és 17 fok között alakul. Soron kívül Verőcei halálos hajóbaleset: megtalálták a 28 éves fiatal nő holttestét

A hét további részében kissé visszaesnek a nappali maximumok, a péntektől pedig a hajnali fagyok is visszatérnek. A lehűlés ugyanakkor csak átmeneti lesz az előrejelzések szerint, a hétvégén érkező melegfront azonban várhatóan erősebb szelet és csapadékot is hoz magával.

Szentkirályi Alexandra szerint vele minden budapesti jól jár

Mint mondta, ma a Városházát a DK elnökének emberei irányítják, s a mostani városvezetéssel csak Gyurcsányék járnak jól.