18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
358,44 Ft
Euró
387,95 Ft
Font
455,47 Ft
Bitcoin
69,896 $

Brutális kegyetlenséggel meggyilkolta barátnőjét és három családtagját egy részeg férfi

Kábítószer és alkohol hatása alatt az éjszaka közepén meggyilkolta barátnőjét, édesanyját, nagymamáját és annak élettársát.

...svg content...Fotó: Unsplash/Octavian Dan
Külföld

Borbély Fanni

Szerkesztő

A Metro értesülései szerint a 29 éves Joshua Jacques 2022 áprilisában kábítószer és alkohol hatása alatt meggyilkolta barátnőjét, a 27 éves Samantha Drummondsot, édesanyját, a 45 éves Tanysha Ofori-Akuffót, nagyanyját, a 64 éves Dolet Hillt és élettársát, a 68 éves Denton Burke-öt a délkelet-londoni Bermondsey-ben lévő otthonukban.

A férfi a pénteki tárgyaláson életfogytiglani börtönbüntetést kapott, noha jó magaviselettel akár már 46 év múlva szabadulhat a börtönből. A bíróságon kiderült, hogy a férfi az éjszaka közepén követte el szörnyű tettét, egy különösen „erőszakos és brutális” ámokfutás keretében halálra szúrta áldozatait. Soron kívül Karácsony Gergely kiakadt Lázár János közlekedési múzeumos terve miatt

A helyszínre kiérkező rendőrség szeme elé egy sokkoló látvány tárult, ugyanis az idős férfit vérbe fagyva a ház lépcsőjén találták meg, míg a többi áldozatot „egymásra halmozva” a konyhában. Az elkövetőt meztelenül, imádkozó pozícióban találták meg egy emeleti hálószobában, ahol azt kiabálta: „Allah, vigyél el”, „Ölj meg most”, „Szabadulj meg tőlem” és „Istenem kérlek bocsáss meg”.

A férfi masszív ellenállást tanúsított, így a rendőröknek sokkolót kellett bevetniük, hogy le tudják tartóztatni a kegyetlen gyilkost. Miután pedig kórházba szállították, a férfi közölte a rendőrökkel, hogy „nem ő volt a hibás” és „csak áldozati bárányok voltak”, megjegyezve, hogy „megint valami hülyeséget fogok csinálni”. A tárgyaláson ugyan végül elismerte brutális tettét, mégis azt állította, hogy a gyilkosságok idején „mentális betegségben szenvedett”.

Dobrev Klára szerint Magyar Péter azokat a jelzőket használja, amiket a Fidesz az ellenzékre

De azt is leszögezte, hogy a DK minden egyes esetben megvédte a saját politikai közösségét, „legyen az a Fidesz, vagy a Magyar Péter támadása”.