Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,035 $

MWC 2024: a Pixel 8 letaszította a trónról az iPhone-t

Úgy tűnik, az idei év legjobb okostelefonja nem egy Apple lesz.

...svg content...Fotó: Unsplash/Samuel Angor
Mobil

Borbély Fanni

Szerkesztő
TÉMÁK

Február elején a Global Mobile Awards (GLOMO) bemutatta a jelölteket különböző kategóriákban, mint például Mobile Tech, Digital Everything, Device, Tech4Good, Government Leadership és Outstanding Achievement. A díjátadóra a barcelonai Mobile World Congress (MWC) 2024 rendezvényen került sor, és az esemény végéhez közeledve kiderült, hogy melyik lett a legjobb okostelefon idén.

Idén a Google Pixel 8 széria nyerte el a rangos elismerést, ami azért is hatalmas szó, mert ez az első alkalom, hogy a Google megszerezte ezt a nagyra becsült díjat. A Legjobb okostelefon díj a kiemelkedő teljesítményt, az innovációt és a vezető szerepet ötvözi, melyet a világ vezető független elemzői és újságírói által a 2023 januárja és 2023 decembere közötti időszakban a piacon lévő okostelefonok értékelése alapján határoztak meg.

Az Apple iPhone 14 Pro 2023-ban az iPhone 13 Pro Max egy évvel korábbi sikerét követően húzta be a címet; korábban, 2021-ben pedig a Galaxy S21 Ultra nyerte el a címet, míg a OnePlus 7T Pro 2020 februárjában kapta meg a kitüntetést. A legjobb okostelefon kategória idei jelöltjei a következők voltak:

  • Apple iPhone 15 Pro modellek
  • Google Pixel 8 széria
  • OnePlus Open/ OPPO Find N3
  • Samsung Galaxy S23 sorozat
  • Samsung Galaxy Z Flip 5

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.