Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Megszökött egy megbilincselt rab a kórházból, hajtóvadászat indult

A férfi valahogyan kiszabadult a bilincsből, lefutotta a rendőröket és megszökött a kórházból.

...svg content...Fotó: Unsplash/Julian Wan
Észak-Amerika
Author image

Borbély Fanni

Szerkesztő

Az AP jelentése szerint a philadelphiai rendőrség közölte, hogy hajtóvadászatot indítottak egy megbilincselt rab ellen, aki lefutotta a rendőröket és megszökött a kórházból. A 29 éves Alleem Bordant autólopás miatt vették őrizetbe, s helyi idő szerint hétfőn 6 óra 42 perc körül szökött meg a kórházból.

Frank Vanore, a philadelphiai rendőrség rendőrfőnök-helyettese egy sajtótájékoztató keretében megosztotta, a rendőrség „intenzív keresést” indított, de egyelőre nem találták meg a férfit. Amíg folyik a keresés, addig a környék több iskolájában is lezárást rendeltek el hétfőn. Soron kívül Izrael kiiktatta a Hamász vezérét, de a háború nem ért véget

Bordant a múlt héten tartóztatták le, miután ellopta egy futár autóját. Miközben eljárás alá vonták, a férfi fájdalmakra panaszkodott, így a szabályzat értelmében az egyenruhások elvitték a férfit egy kórházba. Kivizsgálták, majd el is bocsátották volna, ám a férfi kapott a lehetőségen és megszökött.

A férfit most azért is keresik nagy erőkkel, s zárták le a környékbeli iskolákat, mert bár jelenleg egy autólopási ügy miatt került a hatóságok látókörébe, a nyilvántartás szerint 2016-ig visszamenőleg számos alkalommal letartóztatták, többek között súlyos testi sértésért, letartóztatásnak való ellenállásért és különböző, fegyverekkel kapcsolatos vádak miatt.

Shane Tusup eddig hallgatott, nagyon keményen üzent Hosszú Katinkának

Shane Tusup keményen üzent Hosszú Katinkának, amire minden bizonnyal lesz válasz az olimpiai legenda részéről.

A tudósok szerint olyan napkitörések jöhetnek, amikre rég volt példa

Az egyik szakértő hangsúlyozta: a következő hónapokban tovább fokozódhat a napkitörések, geomágneses viharok előfordulása, amelyek intenzívebb sarki fényt és potenciálisan veszélyes napviharokat okozhatnak a Földön.