Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
354,73 Ft
Euró
385,27 Ft
Font
450,84 Ft
Bitcoin
69,597 $

Forró kávéval öntött arcon egy alkalmazottat egy dühös vásárló

A floridai Dunkin’ Donuts dolgozójának arca megégett, s hólyagok keletkeztek rajta, miután a feldühödött férfi hozzávágta a forró italt. A helyi rendőrség körözést adott ki a férfi ellen.

...svg content...Fotó: Unsplash
Észak-Amerika

Koós Alexandra

Szerkesztő

A New Port Richey-i rendőrséget vasárnap reggel 8:45-kor riasztották egy Dunkin’ Donuts fánkozóhoz, miután egy dühös vásárló forró kávét öntött az egyik alkalmazott arcába – írja a Fox Business. Miután az egyenruhások kiérkeztek a helyszínre, megtudták, hogy a dolgozó ingyen adott egy csésze kávét a férfinak.

A rendőrség szerint a férfi dühös lett, ezután a forró kávét az alkalmazotthoz vágta, amelynek következtében a dolgozó arcán hólyagok jelentek meg. Az kérdéses, a férfi mi miatt gurult be ennyire, az egyenruhások sem árultak el több információt ennek kapcsán. Ám arra fény derült, hogy a gyanúsított az eset után egyszerűen elhagyta a helyszínt. Soron kívül Verőcei hajóbaleset: nagy sebességgel ütközhetett a motorcsónak, a szállodahajó kapitánya őrizetben

Úgy tudni, hogy egy ezüstszínű, négyajtós városi terepjárót vezetett, a közösségi médiában pedig a biztonsági kamera felvétele alapján több képet is megosztottak, hátha így gyorsabban a férfi nyomára akadnak. Mindemellett azt sem tudni, az érintett dolgozó hogy van most, ugyanis a Dunkin’ Donuts nem reagált a hírügynökség megkeresésére, de minden bizonnyal azóta orvoshoz fordult.

Korábban azt is megírtuk, hogy a kínai újév alkalmából a Starbucks egy igen meghökkentő ötlettel rukkolt elő: úgy határoztak, hogy egy sertéshús ízesítésű kávét dobnak piacra Kínában, amely a „Bőséges év sós tejeskávéja” nevet kapta, s 68 jüanba (3404 forint) kerül. Míg tavaly nyáron egy olívaolajos kávé volt kapható Amerikában, amely nem igazán nyerte el az emberek tetszését.