Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
356,18 Ft
Euró
385,70 Ft
Font
448,56 Ft
Bitcoin
62,009 $

A felesége mellett ülve, egy repülőn hunyt el egy férfi

A tragédia szombaton történt, a chilei LATAM légitársaság egyik járatán.

...svg content...Fotó: Unsplash/Eva Darron
Külföld

Borbély Fanni

Szerkesztő

A Metro értesülései szerint egy brit turista szombaton elhunyt a chilei LATAM légitársaság Punta Arenasba tartó járatán. Az 59 éves férfi feleségével együtt utazott a Falkland-szigetekről Chilébe, s egyelőre ismeretlen okokból tragikus hirtelenséggel életét vesztette.

A gépet a Carlos Ibanez del Campo repülőtéren való leszálláskor a chilei rendőrség fogadta. A tragédia kapcsán megosztották, nem gondolják, hogy a férfi bűncselekmény áldozata lett volna. Diego Díaz, a Punta Arenasban tevékenykedő speciális egység parancsnokhelyettese megerősítette, hogy vizsgálják, mi történhetett. Soron kívül Szentkirályi szerint Karácsony miatt már a levegő is rosszabb Budapesten

A speciális egység parancsnokhelyettese ugyanakkor megjegyezte, miután a gép leszállt, a speciális egység nyomozói kihallgatták a férfi feleségét, aki elárulta, hogy a férfi „több alapvető egészségügyi problémával” is küzdött. A hatóságok közlése szerint várhatóan legkésőbb hétfőn elvégzik a boncolást, hogy kiderítsék a halál okát.

Megszólalt a tízéves kisfiú, akit osztálytársai bántalmaztak a kemecsei iskolában

A fiú azt mondta, haragszik a támadó lányokra, és bár már jobban van, álmában elő szoktak jönni a rossz emlékek.

Fontos információ utazóknak: automatikusan fizet a biztosító, ha késik a gép

Azonnal fizet a biztosító, ha 60 percnél többet késik a repülőgép egy fejlesztésnek köszönhetően, amely hazánkban is elérhetővé tette ezt a fajta biztosítást.

Videón, ahogyan a Tottenham dühös edzője beszól a szurkolónak a City meccs alatt

Ange Postecoglou-ra sokáig megváltóként gondoltak Londonban, de azóta sokat változott a helyzet, és irányításával igen mélyre süllyedt a klub.