Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
354,72 Ft
Euró
384,85 Ft
Font
451,15 Ft
Bitcoin
67,529 $

Hármas gyilkosság történt Csehországban, egy nő és két kisgyermek az áldozat

Kegyetlen gyilkosság történt Csehországban.

...svg content...Fotó: MTI/EPA/Radek Salaquarda
Európa

Borbély Fanni

Szerkesztő
TÉMÁK

A Paraméter a Joj TV értesüléseire hivatkozva számolt be arról, hogy egy kegyetlen gyilkosság híre rázta meg Csehországot: a berouni járásbeli Hořovicén holtan találtak egy nőt és két kisgyermekét. Sajtóértesülések szerint a nő partnerét gyanúsítják a hármas gyilkosság elkövetésével.

Csakhogy a férfit szintén holtan találták később, a Břeclavi járásban. Michaela Richterová rendőrszóvivő később megerősítette az értesüléseket, megjegyezve, hogy a helyszíneket a rendőrök lezárták. A folyamatban lévő nyomozás miatt azonban ennél több részletet nem kívánt elárulni. Soron kívül Magyar Péter szívesen vitázik, de van egy feltétele

Tomáš Bakalář tűzoltószóvivő a hármas gyilkosság kapcsán megosztotta, a tűzoltók a rendőrség kérésére nyitották ki az ingatlant, ahol megtalálták a nő és három kisgyermeke holttestét. A rendőrszóvivő annyit elárult, hogy az anya és két gyermeke erőszakos halált halt.

Szijjártó Péter elmondása szerint egyetlen magyar ügynök sincs veszélyben

Szijjártó Péter egy bulvárlap kérdéseire válaszolt.

Magyar Péter szívesen vitázik, de van egy feltétele

Magyar Péter valódi vitát szeretne, csakhogy a kormány semmilyen formában nem hajlandó képviseltetni magát ezen eseményeken.

A Diákhitel Központ szerint nem igazak a sajtóban megjelent állítások

A 24.hu friss cikke szerint olyan törvénymódosítást fogadott el a parlament, mely lehetővé teszi, hogy két lépcsőben a Tiborcz István érdekeltségébe tartozó Gránit Bankhoz szervezzék ki a Diákhitel Központ ügyfeleit. A Diákhitel Központ tagad.