Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
356,76 Ft
Euró
387,45 Ft
Font
451,52 Ft
Bitcoin
66,447 $

Három tinédzser esett bele egy tóba, ketten kimásztak, egy eltűnt

A két fiút kórházba szállították, ám a harmadikat még mindig nem találták meg.

...svg content...Fotó: Unsplash/Aaron Burden
Külföld

Borbély Fanni

Szerkesztő

A Metro beszámolója szerint három 17 év körüli fiú beleesett a kajakosok és kenusok körében népszerű, Staffordshire-ben található Rudyard-tóba, s bár két fiúnak sikerült kimásznia a vízből, a harmadik tinédzser eltűnt. A hatóságokat szombat este riasztották az incidenshez.

Egyelőre nagyon kevés információ áll rendelkezésre annak kapcsán, hogy mit csináltak a tónál a fiúk és miért mentek bele a vízbe, csak annyit lehet tudni, hogy a tó környékét lezárták a hatóságok, így egyelőre nem látogatható. Jelenleg is a helyszínen vannak a rendőrök és számos mentőegység, akik együttesen azon dolgoznak, hogy megtalálják a harmadik fiút. Soron kívül Üvegszilánkok voltak a gyermekek ebédjében az iregszemcsei általános iskolában, többen megsérültek

Az első segélyhívás nem sokkal szombat este fél 10 után futott be, miszerint három, feltehetően 17 év körüli fiatalembert láttak a vízben. A mentőcsapatok azóta keresik a fiút a helyszínen, majd vasárnap csatlakoztak hozzájuk speciális és helikopteres mentőcsapatok is.