Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,99 Ft
Euró
385,53 Ft
Font
449,29 Ft
Bitcoin
65,767 $

Horváth Éva a hét legvonzóbb dekoltázsát villantotta: kezdődhet a hétvége!

A még mindig egészen gyönyörű ás kivételes modell egy igen szexi képpel indította útjára a hétvégét, ami melegnek ígérkezik.

Style

A T-800-as

Szerkesztő

A még mindig egészen gyönyörű ás kivételes modell egy igen szexi képpel indította útjára a hétvégét, ami melegnek ígérkezik.

Az igazán forró napok már elmúltak, de ez nem jelenti azt, hogy ne lehetne még lehetőségünk egy kis napozásra. Ez hétvége tökéletesen alkalmas lehet erre, és a sztárok is imádják az elcsúsztatott nyári napsugarakat. Soron kívül Robert Fico már nincs életveszélyben

Horváth Évában soha nem csalódtunk, mindig valami egészen menő rucit kap magára, amik fenségesen állnak rajta. Nem akar fogni rajta a kor, de mi ennek csak örülünk, mert valóban egy kivételes szépség.

Az igazi nő, aki minden pillanatban tudja, hogy mit a legjobb felvenni. Valljuk be, az alakja is megvan ehhez, és az évek múlásával sem veszített a bájából. Még mindig nagyon vonzó… Sőt, bizonyos szempontból vonzóbb is, mint korábban.

Kiderült, hogy a hétvégén Kristóffal közösen fog kertészkedni a magyar modell, illetve kirándulni mennek a környéken. Két igazán nagyszerű program ebben a jó időben,a minek Éva különösen örül, hiszen nyáron pár programját elmosta az eső.

Egy kis napozás biztosan bele fog férni számára, bár a bőre színére sem lehet panasz, a nyári időszak alatt volt alkalma arra, hogy barnuljon egy picit. Ez pedig kitarthat a következő hetekre, vagy talán hónapokra.

16 nő vádolja szexuális zaklatással David Copperfieldet

Tizenhat nő vádolta meg David Copperfield bűvészt szexuális visszaéléssel és helytelen viselkedéssel.

Megint gázolt a vonat, most Pátrohán

Ezúttal Pátrohán gázolt a vonat, melynek körülményei egyelőre nem tisztázottak, de ez már a sokadik ilyen eset rövid időn belül.

3 óra 40 percig tartott Robert Fico operációja, mélyaltatásban van

Húsz perc híján négy órán át tartott Robert Fico operációja az ellene elkövetett merénylet miatt, és most már csak a szervezetén múlik, hogyan sikerül megküzdeni a sérüléseivel.