Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
356,57 Ft
Euró
386,03 Ft
Font
449,51 Ft
Bitcoin
62,687 $

Idén debütál az Ark 2 – mutatjuk, mit lehet tudni a folytatásról

Borítékolható, hogy még idén debütál az Ark 2, mi pedig elhoztuk a legfontosabb tudnivalókat az új címről.

...svg content...Fotó: Studio Wildcard
Konzol/Videójátékok

Borbély Fanni

Szerkesztő

Az Ark 2 az egyik legérdekesebb közelgő Game Pass-játék, s nem csupán azért, mert ez is egy közelgő Xbox-exkluzív, sokkal inkább azért, mert a fejlesztők ígéretei szerint mindent továbbfejleszt, ami az első játékot naggyá tette, miközben rengeteg új funkcióval bővül. Noha az Ark 2 már így is jelentős csúszásban van, 2024-ben már biztosan debütál.

Eredetileg ugyanis 2023-ban akarták megjelentetni, ám ez végül 2024 végére tolódott ki. Az Ark 2 Xbox-exkluzívként debütál, s Xbox Series X|S és Windows platformokra érkezik, sőt: nem csupán megjelenik majd az Xbox Game Pass katalógusában, de egyenesen egy day one címről van szó. Soron kívül Jön a várva várt Ferencváros-Paks Magyar Kupa döntő, élőben adja a tv

Egy jogi dokumentum alapján pedig az xboxosoknak nem kell aggódniuk, hiszen e dokumentum megerősíti, hogy a játék a megjelenés után három évig biztosan marad a szolgáltatásban. A játék sztorija Santiago és lánya, Meeka körül forog, és egy „korszakokon átívelő kalandot” ígér.

A Studio Wildcard beszámolója szerint az Ark 2 az Assassin’s Creed parkourjából és a Breath of the Wild mászásából merít ihletet, a primitív korszak harcára összpontosítva. Mindemellett a folytatás nagyban merít a Souls-like közelharci elemeiből, a hangsúlyt pedig a kitérésekre, a blokkolásokra, a heavy attackokra és a kombókra fekteti.

Szentkirályi csak fogja a fejét Karácsony hajós ötlete láttán

Szentkirályi Alexandra nagyon nem elégedett azzal a tervvel, amit a hajókkal tervezhet csinálni Karácsony Gergely Budapesten.