18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
356,25 Ft
Euró
386,82 Ft
Font
450,80 Ft
Bitcoin
65,492 $

Nyilvánosságra került egy videó, melyen egy 13 éves fiú közli a rendőrökkel, halálra késelte édesanyját

A fiú zavarba ejtő nyugalommal közölte a rendőrökkel, hogy halálra késelte saját édesanyját.

...svg content...Fotó: Unsplash/Octavian Dan
Észak-Amerika

Borbély Fanni

Szerkesztő
TÉMÁK

Meghökkentő és zavarba ejtő felvételt tett közzé a floridai Hialeah város rendőrsége: a családi ház biztonsági kamerájának felvételén tisztán hallatszik, ahogy a 13 éves Derek Rosa végtelen nyugalommal közli a rendőrséggel, hogy meggyilkolta saját édesanyját:

„Felébredtem, felkaptam az egyik konyhakést, és bementem a szobájába… megöltem őt.” Soron kívül Ők a legesélyesebbek rá, hogy kihúzzák a lottó nyerőszámokat

A kamera rögzítette a pillanatot, amikor a fiú telefonon beszélt a segélyhívóval, majd azt mondja az operátornak, hogy „meghalt, kisasszony”. Később a fiú megkérdezte az operátortól, hogy „látom a rendőröket, elmehetek?”, hozzátéve, hogy „csupa vér a kezem”. Az is hallatszik a felvételen, ahogy az operátor azt mondja a fiúnak:

„Nem, ne menjen el, ne menjen el.”

A 13 éves fiú október 12-én 46 késszúrással gyilkolta meg édesanyját, a 37 éves Irina Garciát. A kegyetlen gyilkosság után a fiú felhívta egy online barátját, és három fényképet küldött neki, köztük kettőt az anyjáról és egy szelfit magáról, amin véres a keze. Rosa ellen felnőttként emeltek vádat, s jelenleg a Metro West fogdában tartják fogva. A felkavaró felvételeket ezen a linken lehet megtekinteni.

Miért nincs F-vitamin? Itt a válasz

Többekben is felmerülhetett már, ezek a szerves vegyületek miért pont az ábécé betűiről kapták a nevüket, illetve az is, miért maradt ki látszólag néhány betű a sorból.