Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,91 Ft
Euró
385,31 Ft
Font
448,79 Ft
Bitcoin
64,387 $

Rácz Jenő felesége sok bókot kap: „Csodálatosan szép vagy”

A nők közül is sokan dicsérik Rácz Jenő feleségét, aki egy igen különleges helyről jelentkezett be pihenés közben.

...svg content...Fotó: Instagram/Rácz-Gyuricza Dóra
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Rácz Jenő és Gyuricza Dóri már évek óta ismerik egymást, és a randik is hamar komolyra fordultak. Már akkor tudni lehetett, hogy később családot fognak alapítani, annyira illenek egymáshoz, és nem is tévedtünk. A Nyerő Páros óta Dóri is nagyon nagy népszerűségnek örvend, rengeteg követőre tett szert.

Végig erős párost alkottak a verseny során, amit végül fölényesen nyertek meg. Ezzel is bizonyították a szerelmüket, hogy az mennyire jól működik, hiszen számos játékban teljesítettek kimagaslóan. Nem egy híresség már nincs együtt, sokan szakítottak, Dóri és Jenő azonban együtt maradtak, sőt, családot alapítottak. Soron kívül Életveszélyes állapotban van Robert Fico, mentőhelikopterrel szállították kórházba

Nem sokkal a nagy győzelem után Jenő eljegyezte Dórit, aki természetesen igent mondott. Emiatt sem volt nagy meglepetés, amikor bejelentették, hogy gyermekük fog születni, és elárulták, kislányuk lesz. A kis Kamilla már egyre nagyobb és nagyobb, többek között angol szavakat is használ, okos kislány.

Sok dicséretet kap Dóri

A szülők hatalmas harmóniában nevelik a gyermeküket, aki boldog, stabil háttérrel nőhet fel. Nincs is ennél szebb, amikor a szülők ennyire szeretik a gyermeküket, aki mindent megkaphat, amire csak szüksége van a fejlődéshez és a boldogsághoz. Remek szülőkként működnek Dóriék, és minden nap tanulnak valamit.

Ugyanakkor néha nekik is kijár a pihenés, ami teljesen normális, miközben Jenő továbbra is nagyon sokat dolgozik a családjáért. Jól osztják fel a feladatokat, sok család tanulhatna tőlük, mert rengeteg házasság működik hibásan. Ha tudatosan éljük meg a házasságot, abból rossz nem származhat, de ha csak napról napra tesszük ezt, annak nem lesz jó vége.

Dóri rendre sok dicséretet kap, a legutóbbi bejegyzése kapcsán is megjegyezték, hogy milyen szép nő. A kritikák sem kerülik el, egyes fórumokon bántják, de ezekkel a támadásokkal nem akar foglalkozni. Van jobb dolga is, az emberek egy része pedig úgy sem fog változni, sokakból pedig az irigység szól.