Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,930 $

Kocsis Máté: Balatonalmádiban dől el, ki lesz az új köztársasági elnök

Közlése szerint több témában is döntést hoznak a héten.

...svg content...Fotó: MTI/Katona Tibor
Belpolitika

Takács Petra

Szerkesztő

Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője egy, a Facebook-oldalán közzétett bejegyzésében közölte a nyilvánossággal, hogy a szokásoknak megfelelően a parlamenti ülésszak kezdete előtt kihelyezett frakcióülést tartanak idén február 21-22-én Balatonalmádiban.

A bejegyzés szerint szerda este a miniszterelnök felszólalásával kezdődik a tanácskozás, melyet csütörtökön miniszterek, EP-képviselők, államtitkárok meghallgatása követ. Az is kiderült a posztból, hogy az ülés kiemelt napirendi pontjai között szerepel az új államfőjelölt személyéről szóló frakciódöntés, az európai parlamenti és helyi önkormányzati választásokra való felkészülés, illetve az új gyermekvédelmi törvénycsomag.

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.