Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
351,78 Ft
Euró
392,96 Ft
Font
468,72 Ft
Bitcoin
62,999 $

Veszett prérifarkas támadt egy túrázóra, aki puszta kezével ölte meg az állatot

A túrázó nem mindennapi sztorija egy film forgatókönyvébe is tökéletesen illene.

...svg content...Fotó: Unsplash/mana5280
Észak-Amerika
Author image

Borbély Fanni

Szerkesztő
TÉMÁK

Az AP jelentése szerint a Rhode Island-i Környezetvédelmi Minisztérium és a Rhode Island-i Egészségügyi Minisztérium számolt be arról, hogy egy túrázót egy erdőben megtámadott egy prérifarkas, melyet puszta kezével ölt meg. A későbbi vizsgálatok során kiderült, az állat veszett volt.

A rendőrség közleménye szerint a kirándulót pénteken támadta meg az állat és harapta meg a lábán, amikor a férfi Johnstonban az erdőben sétált. A férfi azonban a nem mindennapi támadás ellenére sem habozott, a nyakánál megragadta az állatot, leszorította, majd addig fojtogatta, míg a prérifarkas elpusztult. Soron kívül Kiderült, mely kocsikat keresi most mindenki

A hatóságok szerint ugyanez a prérifarkas támadott meg egy kutyasétáltatót előző nap a közeli Scituate-ben. Normális körülmények között kifejezetten ritka, hogy egy prérifarkas emberre támadjon, így vizsgálatokat végeztek el az incidens után, melynek során kiderült, hogy az állat veszett volt. 1994 óta ez volt a harmadik jelentés veszett prérifarkasról Rhode Islanden.

Orbán Viktor bejelentette, Pilismarótnál megcsúszott a töltés

Orbán Viktor miniszterelnök a szombat reggeli rendkívüli sajtótájékoztatót tartott, aminek ideje alatt elmondta, már vágják a centit, és 5 nap van hátra a kiemelt védelmi erőfeszítésekből.