Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
354,56 Ft
Euró
385,10 Ft
Font
450,68 Ft
Bitcoin
69,685 $

Élethosszabbító programon vesz részt Jákob Zoltán Svájcban

Egy világhírű klinikára utazott el Jákob Zoltán, hogy egy élethosszabbító programon vegyen részt, és magába szívja az ottani tudást.

...svg content...Fotó: Instagram/Jákob Zoltán
Cool

Hujber Dávid

Szerkesztő

Mint arról korábban beszámoltunk, Jákob Zoltán ezúttal Svájc felé vette az irányt. Sokan meglepődhettek ezen, mert ahhoz szokhattunk hozzá, hogy a magyar milliárdos üzletember leginkább a szigeteket célozza meg az útjai során. Ezúttal maradt a hidegben, viszont cserébe egy több mint érdekes élethosszabbító programon vesz részt.

„Élet-hosszabbító programra és tanulmányútra jöttünk Svájcba. Visszük haza a tudást” – írta a posztjában Zoltán, aki régóta nagy részletességgel figyel oda az egészségére, a megjelenésére, miközben ezt a fajta tudást igyekszik bővíteni, és azt átadni másoknak, akik akik nyitottak erre. Soron kívül Érdemes figyelni, több banknál is jelentősen megemelkedtek az éves díjak

Zoltán már rég megtehette volna, hogy visszavonul, és luxuséletet él anélkül, hogy egy percet is dolgozna. Ő azonban szeret dolgozni, új dolgokat megvalósítani, és az egyik legnagyobb terve, hogy a fentebb említett tudást ne csak magába szívja, hanem azt bővítse is, és idehaza átadja a programja segítségével.

A világhírű svájci klinikán nagyon sok olyan tudásra tehet szert, melyek később sokak életét könnyíthetik meg. Ahogyan ő fogalmazott, ez egy tanulmányút is számára, mert nemsokára megjelenik egy táplálékkiegészítő márkával, amiben több szakértő segít neki, akik szintén ott vannak vele Svájcban.

Hangsúlyozta, az a célja, hogy megtanulja azokat a dolgokat, amiket a tudomány mai állása szerint a legfejlettebbek. Már azt is tudni, hogy az életmód-váltó programja, ami a „Way Of Life” nevet kapta, április közepén indul. „És ezt a márkát folyamatosan fejleszteni fogjuk, ahogy a tudomány halad előre.”

Földméretű bolygót fedeztek fel, amely akár százmilliárd évig is létezhet

De van egy apró bökkenő, ugyanis a csillaga nem volt túl kegyes hozzá.

Fontos újítás lendíthet nagyot a magyar egészségügy helyzetén

A kormány júliustól teljeskörűen bevezeti az új betegút-menedzselő rendszert, amely lehetővé teszi a páciensek számára, hogy maguk jelölhessék ki az orvosi vizsgálatok időpontját.