Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,84 Ft
Euró
385,41 Ft
Font
449,04 Ft
Bitcoin
65,859 $

Az orrát piszkálta, majd a kezét a tésztába törölte a Domino’s Pizza alkalmazottja

A felvétel egy japán pizzériában készült, az illetékesek pedig azonnal akcióba léptek.

...svg content...Fotó: Unsplash/Vishu Joo
Epic

Borbély Fanni

Szerkesztő

Futótűzként terjed egy videó az interneten, melyen tisztán látszik, ahogy egy alkalmazott az orrát piszkálja, majd a kezét az éppen készülő pizzatésztába törli. A videót a japán Hyogo prefektúrában található Amagasaki fiókban vették fel, s a Bakusai nevű fórumoldalon tették közzé.

A nagy port kavart felvételen egy Domino’s egyenruhát és kék kesztyűt viselő alkalmazott látható, amint tésztát gyúr, és a kamera mögött álló emberhez beszél. Ezt követően az arcához nyúl, az ujját az orrába dugja, majd a mutatvány után kezét beletörli az előtte lévő pizzatésztába. Soron kívül Robert Fico már nincs életveszélyben

Érthető módon pillanatok alatt milliókhoz jutott el a felvétel, majd alig pár órával annak megjelenése után a Domino’s Pizza Japan bocsánatot kért az X-en az alkalmazottja „helytelen viselkedéséért”, úgy fogalmazva, hogy „mélységesen sajnáljuk, hogy kellemetlen helyzetbe hoztuk értékes ügyfeleinket”.

A videót a pizzéria zárása után vették fel, a Domino’s közlése szerint pedig a felvételen a tészta 24 órás erjesztési folyamatra való előkészítését láthattuk. Ami azt jelenti, hogy ha ez igaz, úgy a tésztát nem használták fel egyetlen pizzához sem, és mostanra már remélhetőleg megsemmisítették.

A Japan Times jelentése szerint az érintett pizzéria működését is felfüggesztették, és az alkalmazottat a vállalat irányelveinek megfelelően megbüntetik. Most pedig íme, az ominózus felvétel:

Vitézy Dávid keményen üzent: Karácsony Gergely megfutamodott

Vitézy Dávid, úgy érzi, Karácsony Gergely megfutamodott az ATV főpolgármester-jelölti vitájától szerdán.

Beindult a forint napja csütörtök reggel

Csütörtök reggel vegyes mozgást mutatott a forint a főbb devizákkal szemben a szerda kora esti adatokhoz képest.