18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,20 Ft
Euró
385,37 Ft
Font
449,24 Ft
Bitcoin
65,066 $

Megszülte, majd kidobta az ablakon újszülött gyermekét egy 22 éves nő Budapesten

Egyre több szörnyű részlet lát napvilágot arról a tragédiáról, ami Budapesten történt, melynek egy 22 éves nő a gyanúsítottja, aki a gyanú szerint kegyetlenül végzett a gyermekével.

...svg content...Fotó: Unsplash/Scott Rodgerson
Bűnügy

Takács Petra

Szerkesztő

Nemrég számoltak be arról a tragédiáról, melynek áldozata egy csecsemő, akire a rendőrség Budapest VIII. kerületében, egy társasház belső világítóudvarán találtak rá. Még aznap előállították az egyik ott lakó fiatal nőt, és az azóta elkészült orvosszakértői vélemény szerint a magzat élve született, és orvosi ellátással életben maradhatott volna.

Emiatt a hatóságok február 14-én 14. életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett emberölés bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki a gyanúsított 22 éves nőt. Kiderült, hogy a gyermeket december 26-án hozták világra a nő lakóhelyének fürdőszobájában, aki a családja előtt is titkolta a terhességét, majd az ablakon keresztül a világítóudvarba dobta a gyermeket. A nő megtagadta a vallomást, és még panasszal is élt a gyanúsítással szemben. A budapesti nyomozók őrizetbe vették, és kezdeményezték letartóztatását – írja a rendőrség.

Putyin és Biden is megszólalt a Fico elleni merénylet után, aki magánál volt

Joe Biden amerikai elnök és Vlagyimir Putyin, Oroszország elnöke szinte egyszerre reagált a Robert Fico elnök elleni merényletre.

Már a következő szezontól kezdve kiirthatják a VAR-t a Premier League-ből

A Premier League klubjai a következő hónapban tartandó éves közgyűlésükön szavaznak majd arról a javaslatról, hogy a következő szezontól kezdve megszüntessék-e a videóbíró (VAR) rendszert.