Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
356,41 Ft
Euró
385,66 Ft
Font
448,53 Ft
Bitcoin
61,295 $

Szerelmes pillanatok Molnár Nini és Fucsovics Márton között (videó)

Molnár Nini és a klasszis magyar teniszező egy párt alkotnak, Valentin-nap alkalmából egy szerelmes videós anyag látott róluk napvilágot.

Fotó: Instagram/Nini Molnár
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Noha Molnár Nini még mindig fiatal, akit a Celeb vagyok, ments ki innen!-ben is láthattunk szerepelni, nagyon sikeres az üzleti világban. A divat lett a munkája, saját márkát hozott létre, amit folyamatosan fejleszt. Emellett a közösségi médiában szerepel, és biztosan lesznek még olyan műsorok, amikben felbukkan.

Többek között a Farm VIP-ban és a Dancing with the Starsban is el tudnánk őt képzelni. Kérdés, mennyire lenne ideje ezekre a kalandokra, hiszen adott esetben azok heteken át tartanának, főleg a DWS. A háttérben sok olyan ajánlatot kaphatnak a hírességek a csatornáktól, amikről csak később, vagy soha nem szerzünk tudomást. Soron kívül Dobrev Klára feltette a kérdést: Magyar Péter fél tőle?

Valószínűleg Nini is kapott érdekes ajánlatokat a nagyobb televízióktól, de mostanában nem szerepelt a tévében. A közösségi médiában annál inkább, ami abszolúte az ő terepe, és érdemes is követni, mert sok érdekes tartalmat oszt meg. Ezzel együtt, akik érdeklődnek a divat iránt, értékes tippeket csenhetnek el tőle.

Egy ideje azt pletykálták, hogy újra szerelmes, és kiderült, hogy a klasszis magyar teniszező, Fucsovics Márton a párja. Az 1992-ben született teniszező, aki sokszor játszott már a világ elitje ellen, nemrég töltötte be a 32. életéét, így még lehet pár igen erős éve a jobbkezes játékosnak, és az évek alatt nem kevés pénzt teniszezett össze.

Hatalmas benne a potenciál, és sok fiatal számára ad motivációt a sikereivel. Szerencsére már ő is boldog, és Nini személyében egy rendkívül csinos nőt tudhat az oldalán. Valentin-nap alkalmából sok híresség jelentkezett, így tett Nini is, aki megosztott egy videós anyagot, benne pár közös szerelmes pillanattal.

Saját, úttörő módszerrel győzte le gyógyíthatatlan agydaganatát egy ausztrál orvos

Saját maga által megalkotott kezeléssel sikerült legyőznie a legyőzhetetlennek hitt betegséget.

Angliában köthet ki Gulácsi, nagyon akarják őt

Gulácsi Péter igazi sztárkapus lehet, akár egy nagyobb csapatnál is, miután a hosszú sérülése után ismét letette a névjegyét, és ha ő védi a magyar kaput az Európa-bajnokságon, élete legnagyobb lehetőségét kaphatja meg.