Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
365,28 Ft
Euró
393,40 Ft
Font
463,01 Ft
Bitcoin
62,910 $

Felhős időnk lesz kedden több-kevesebb napsütéssel

Ugyanakkor csapadékra is érdemes készülni.

...svg content...Fotó: Unsplash/Abigail Ducote
Belföld
Author image

Borbély Fanni

Szerkesztő

A HungaroMet előrejelzése szerint hétfőn a vastag, összefüggő felhőzet lassan helyeződik a keleti tájak fölé, ott éjszaka is nagyrészt erősen felhős vagy borult lesz az ég, csak kedden délelőtt csökken a felhőzet, addig előfordulhat további időszakos eső, záporeső. Ezt követően egy összeáramlás (~Miskolc-Békéscsaba vonal) mentén maradnak erősen felhős területek, ahol további záporok kialakulhatnak.

A nyugati országrészben hétfőn és kedden is változóan felhős idő várható több-kevesebb napsütéssel, kevés helyen lehet zápor. Az északnyugati szelet hétfőn még csak élénk, kedden már nagyobb területen erős lökések kísérhetik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet nagyrészt 2 és 7 fok között alakul, de néhol hidegebb is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet kedden általában 10 és 13 fok között várható. Soron kívül Magyar Péter diszkós ügye: Márki-Zay arra kéri, viselkedjen államférfihez méltóan

Nagy Ervin Magyar Péterről: bár terminátornak látszik, azért ő is egy ember

Szerinte a Tisza Párt vezetőjétől sem elvárható, hogy olyan profi legyen, mint aki 20 éve politikusként tevékenykedik.

Őrsi Gergely Karácsonyról: nagy hiba, hogy megpróbált országos politikai pályára lépni

Meglátása szerint ez rengeteg olyan energiát és időt vett el, amit ténylegesen lehetett volna sokkal jobb dolgokra fordítani.

Bellingham világklasszis gólja egyelőre csak Szlovákia ellen ért sokat

Bellingham nagyon szerényen kezelte azt, hogy óriási gólt lőtt Szlovákiának az Európa-bajnokságon, nem sokkal a mérkőzés lefújás előtt, ami hosszabbítást ért.