18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
354,91 Ft
Euró
385,22 Ft
Font
451,05 Ft
Bitcoin
69,824 $

Tápszertől fulladhatott meg egy hat hónapos csecsemő Tarnaörsön

A tragikus esetet a rendőrség is vizsgálja.

...svg content...Fotó: Unsplash / Illusztráció
Baleset

Koós Alexandra

Szerkesztő

A Heves Vármegyei Hírportál, a heol.hu információi szerint csütörtökön elhunyt egy hat hónapos csecsemő Tarnaörsön. A helyszínre mentőhelikopter is érkezett, sajnos azonban a baba életét már nem tudták megmenteni. Úgy tudni, nem történt bántalmazás, a nevelőszülőknél élő kisfiú valószínűleg félrenyelhette a tápszert.

A Tények beszámolója szerint a nevelőszülőkhöz nemrégiben került a fél éves kisfiú, valamint egy 1 és egy 2 éves kisgyerek. A tragédia előtt a nagyobbikhoz ment a gyámja látogatóba, ekkor etette a nevelőanyja a csecsemőt. Majd amikor a gyám elindult haza, a nő abbahagyta az etetést, betette a kiságyba a babát, és kikísérte a vendégét a kapuig.

Mire az asszony visszatért a házba a gyerek már halott volt. A most meghalt kisfiút születése után emelték ki a családból, csakúgy mint négy testvérét, akik különböző nevelőszülőknél vannak. Értesülések szerint édesanyjuk beteg és nagyon rossz körülmények között voltak a gyerekek, állítólag 16-an laktak egy lakásban.

Ezt követően került a csecsemő is a tarnaörsi nevelőanyához, aki két saját gyereke mellett még két másik kiemelt gyerekről is gondoskodott, s gondos nevelőszülő hírében állt. A történtek után a másik két gyereket is elvette a nevelőszülői hálózat a nőtől, a Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság pedig büntetőeljárást indított az ügyben, a halál pontos okát a boncolás mondja majd ki.

Korábban arról a megrendítő esetről is beszámoltunk, amely még a múlt hónapban történt, s egy 11 hónapos baba volt az áldozat. A helyi rendőrség közlése szerint a csecsemő azt követően hunyt el, hogy égési sérüléseket szenvedett a radiátorból származó forró gőz miatt egy New York-i lakás hálószobájában.

Földméretű bolygót fedeztek fel, amely akár százmilliárd évig is létezhet

De van egy apró bökkenő, ugyanis a csillaga nem volt túl kegyes hozzá.

Fontos újítás lendíthet nagyot a magyar egészségügy helyzetén

A kormány júliustól teljeskörűen bevezeti az új betegút-menedzselő rendszert, amely lehetővé teszi a páciensek számára, hogy maguk jelölhessék ki az orvosi vizsgálatok időpontját.