Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,964 $

Csecsemőt találtak a kiskunhalasi kórház inkubátorában

A kisbaba egészséges, a Péntek Zita nevet kapta.

Belföld

Bense Róbert

Szerkesztő

2018 júliusa óta működik babamentő inkubátor a Kiskunhalasi Semmelweis Kórházban, az elmúlt években most először fordult elő, hogy csecsemőt helyeztek el benne. Mint az intézmény megírta, az inkubátorban mindaddig biztonságban marad a baba, míg a kórház dolgozói az automatikus értesítést követően gondozásba nem veszik őt.

A péntek reggeli első vizsgálatokat követően kiderült, hogy a kislány egészséges, 2600 grammal és 46 centiméterrel jött a világra, az intézmény munkatársainak gondos ellátásának köszönhetően minden rendben volt vele, egy ideig viszont még biztosan a kórház újszülött osztályán marad. Soron kívül A Ferencváros elmondta a véleményét a hirtelen távozott Sztankovicsról

Mint arról a kórház közösségi oldalán beszámolt, alapos kivizsgálásnak vetik alá Zitát, örökbefogadásával kapcsolatosan pedig a hatóságok járnak majd el. Az intézmény által közölt fotón a kisbaba az újszülött osztály védőnőjének, Kurucsai Ritának a karjaiban látható.

Szentkirályi Gyurcsányról és Karácsonyról: rémálom mind a két ember

Rémálomnak nevezte Szentkirályi Alexandra Gyurcsány Ferencet és Karácsony Gergelyt, akik közül csak egyvalaki vezetheti Budapestet.

Már tudni, milyen edzőt keres a Ferencváros Sztankovics helyére

Sztankovics hirtelen távozása miatt a Ferencváros nehezebb helyzetbe került, de van kikből meríteniük, és lehetséges, egy sokkal nagyobb név ül majd a kispadon.