18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,930 $

Meghalt egy utas a Lufthansa egyik járatán, liternyi vér ömlött a szájából és az orrából

Életét vesztette egy utas a Lufthansa egyik járatán, ami Thaiföldről tartott Németországba, amikor bekövetkezett a tragédia.

...svg content...Fotó: Unsplash/Alan Angelats
Európa

Szabó Kata

Szerkesztő

Az ismeretlen 63 éves férfit nem sokkal éjfél előtt látták felszállni a Lufthansa gépére, egy Airbus A380-ra, ami Bangkokból tartott Németországba. A férfi láthatóan rosszul volt, verejtékezett és túlságosan gyorsan vette a levegőt – idézte a New York Post a Blick beszámolóját. Karin Missfelder, aki a zürichi egyetemi kórház ápolójaként dolgozik, azt mondta, értesítette a légiutas-kísérőt, miszerint orvosi segítségre lehet szüksége a férfinak.

Egy fiatal lengyel férfi válaszolt a hívásra, majd megkérdezte a férfit, hogyan érzi magát, megtapogatta a pulzusát, és azt mondta, rendben van. Kamillateát adtak a férfinak, aki hirtelen vért köpött a zacskóba, amit a felesége tartott előtte. Rövidesen a szájából és az orrából is ömleni kezdett a vér, majd többen sikoltozni kezdtek a jelenet láttán. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Állítólag a férfi liternyi vért vesztett, aminek egy része a repülőgép falára fröccsent. A légiutas-kísérők körülbelül fél órán át keresztül próbálták újraéleszteni az utast, még akkor is, amikor az ápolónő tudta, hogy mindez már reménytelen. Nem sokkal később a kapitány bejelentette a férfi halálát, és síri csend lett a fedélzeten.

Ezt követően a személyzet a holttestet a gép konyhájába vitte, miközben a gép visszafordult Thaiföldre a tragédia miatt. A Lufthansa szóvivője közölte, bár a személyzet és egy fedélzeti orvos azonnali és átfogó segítséget nyújtott, az utas a repülés során életét vesztette, nem lehetett megmenteni.

A járat adatai szerint a 23 óra 50 perckor indult németországi járat pénteken reggel 8 óra 28 perckor landolt ismét Thaiföldön a holttesttel. Az utasok elmondása szerint két órát kellett várakozniuk, amikor kaptak egy másik járatot, mely szintén Németországba tartott, hongkongi átszállással.

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.