Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,83 Ft
Euró
393,40 Ft
Font
465,86 Ft
Bitcoin
54,110 $

Dzsudzsák Balázs sportosan is elegáns megjelenése a Bentley-je mellett

Dzsudzsák Balázs mindig is odafigyelt a megjelenésére, és ez most sincs másképp, amikor épp sportosan elegáns.

...svg content...Fotó: Dzsudzsák Balázs, a Debrecen játékosa ünnepli gólját a labdarúgó Konferencia-liga selejtezőjének második fordulójában játszott Debreceni VSC - Alaskert visszavágó mérkőzésen a Nagyerdei Stadionban Debrecenben 2023. augusztus 3-án. MTI/Derencsényi István
Sport

Szabó Kata

Szerkesztő

Dzsudzsák Balázs karrierje sok szempontból példaértékű, hiszen nagy utat járt be, miközben Hollandiában ugyancsak ünnepelt sztár volt. Élete talán legszebb időszakát a PSV-nél töltötte, amikor nem egyszer szinte minden róla szólt. Mai napig imádják a holland szurkolók, és nem feledkeztek meg a góljairól.

Sokszor még csak utolérni sem tudták az ellenfelek, majd olyan lövéseket eresztett meg, amikre még a legnagyobbak is csak tapsolni tudtak. Balázs fiatalon került ki Hollandiába, de olyannyira jól bírta a nyomást, hogy a bajnokság egyik legjobbjaként tekintettek rá, ami komoly elismerés, ráadásul akkoriban keményebb volt a széria, mint most. Soron kívül Változékony időnk lesz vasárnap, fátyolfelhők boríthatják az eget napközben

Balázs hétről hétre bizonyította, hogy nagy játékossá vált, akire nemzetközi szinten is felfigyeltek. Mindig örömmel nézzük vissza azokat a PSV-meccseket, amik róla szóltak, és nemigazán tudtak belekötni a kritikusai. Kissé hihetetlen is, hogy ennyi idő eltelt azóta, hiszen a magyar válogatott egykori vezére 2008-ban igazolt a PSV-hez.

2011-ig játszott Hollandiában, majd több klubot is megjárva végül négy évvel ezelőtt hazatért. 2020 óta újra a Debrecen tagja, és legjobbja, amit 37 évesen mondhat el magáról. Kiváló formában van, a legutóbbi gólja is parádés volt, nagy veszélyes a kapu előtt, de távolról sem jelent számára gondot tüzelni.

A divatot is kedveli, a sportosságot ötvözi az elegáns viselettel, és azt kell mondjuk, az autók terén ugyancsak jó ízlése van. Egy Bentley is van a tulajdonában, ami passzol az egyéniségéhez, és az elmúlt idők egyik legjobb felvétele készült el róla. Ha kíváncsiak vagytok Balázs trendi megjelenésére, háttérben a Bentley-vel, akkor csak kattintsatok erre a linkre.

5-0-ra ütötte ki Németország a magyar válogatottat

Nagyon rossz napot fogott ki Marco Rossi magyar válogatottja, súlyos vereségbe futottak bele a németek ellen Németország ellen, akik nem hoztak ki mindent magukból.