Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
357,54 Ft
Euró
387,76 Ft
Font
452,28 Ft
Bitcoin
66,224 $

Tóth Andi is játssza a Hogwarts Legacy-t, imádja a Harry Potter univerzumát (videó)

Tóth Andi imádja a Harry Potter világát, így nem lehetett kérdés, hogy nekifut a Hogwarts Legacy-nak, ami pontosan ebben a világban játszódik.

...svg content...Fotó: Instagram/Tóth Andi
Cool

Takács Petra

Szerkesztő

Tóth Andi még mindig csak a 20-as évei közepén jár, ami jelzi, mennyire fiatalon nyerte meg az X-Faktort. Lassan alig emlékszünk arra a bizonyos évadra, amikor mindent vitt, olyan régen volt, és rengeteg minden történt az énekesnővel. Sokan szeretik Andi karakterét, személyiségét, hangszínét, bár az ellentábor sem kicsi.

Valamiért sokaknál kihúzta a gyufát, talán irigységből is, mert csinos, szép, sikeres. Arra azonban már nem gondolnak, hogy Andi élete eddig nem volt felhőtlenül boldog, számtalan nehéz időszakon esett át, és nem véletlenül vonult vissza a koncertezéstől. Aligha szól ez örökre, de hogy mikor térhet vissza, nem tudni. Soron kívül Üvegszilánkok voltak a gyermekek ebédjében az iregszemcsei általános iskolában, többen megsérültek

Ez gyakorlatilag csak tőle függ, ám ha egy nap mindez megtörténik, valószínűleg óriási sikere lesz. A képernyőn is sokkal kevesebbet látni, bár a rajongók bíznak abban, hogy ez is változni fog, és a kedvencük visszatér. Lenne pár műsor, amiben el tudnánk képzelni, például az Ázsia Expresszben és a Farm VIP-ban.

Mindkettőt megnyerhetné, mert ügyes, rátermett, erős, fitt, kitartó, és még sokáig sorolhatnánk a jó tulajdonságait. Aki kicsit is ismeri Andit, az tudhatja róla, hogy imádja a Harry Potter világát, emiatt is volt annyira boldog, hogy Skóciában ünnepelte a legutóbbi születésnapját, ami láthatóan remekül sikerült.

Egy ideje ismét itthon van, és a Hogwarts Legacy őt is elvarázsolhatta, mely egy olyan játék, ami a Harry Potter univerzumában játszódik. Hatalmas tévén játssza a játékot PS5-ön, így még nagyobb élményben lehet része. Ha kíváncsiak vagytok Andi kalandozásaira a játékban, akkor kattintsatok erre a linkre a videókért.