Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,06 Ft
Euró
385,47 Ft
Font
449,12 Ft
Bitcoin
65,896 $

Dollármilliárdokból újul meg a Fortnite, egy rövid részletet is láthatunk belőle

A Disney hatalmas összeggel tolja meg az Epic Games szekerét.

...svg content...Fotó: unsplash
PC

Bense Róbert

Szerkesztő

Hamarosan elindul az új Fortnite-univerzum, a Disney és az Epic Games együttműködése pedig minden eddiginél részletesebb lehetőségeket ígér az új térben, ahol játszani, nézelődni, alkotni, és természetesen vásárolni is lehet, ráadásul a Marvel franchise karakterei is megjelennek.

„Az Epic Games-szel való izgalmas kapcsolatunk a Disney szeretett márkáit és franchise-ait hozza össze a rendkívül népszerű Fortnite-tal egy új, hatalmas erejű játék- és szórakoztató univerzumban” – mondta a Disney vezérigazgatója, Bob Iger, aki szerint ez idáig a legnagyobb dobásuk a játékok világában. Soron kívül 3 óra 40 percig tartott Robert Fico operációja, mélyaltatásban van

Tim Sweeney, az Epic Games alapító-vezérigazgatója elmondta, hogy a Disney az elsők között volt, akik hittek abban, hogy érdemes egyesíteni a „világukat” a Fortnite-univerzummal. „Most valami teljesen új megoldáson dolgozunk, hogy egy hosszan tartó, nyílt és átjárható ökoszisztémát építsünk, amely összehozza a Disney és a Fortnite közösségét” – fogalmazott.

A Disney nem kevesebb, mint 1,5 milliárd dollárt fizetett a Fortnite-ot készítő Epic Gamesben való részesedésért, emellett számos más módon is együttműködnek majd a jövőben, így várhatóan a Marvel, a Star Wars, valamint az Avatar játékokban is – írja az Independent. Az új Fortnite-ról már egy rövid trailert is közzétettek:

Drámai módon győzte le a Paks a Ferencvárost a Magyar Kupa döntőjében

Igazi kupadöntős hangulat fogadta a Ferencvárost és a Paksot a Puskás Arénában, ahol rengetegen voltak kíváncsiak a Magyar Kupa döntőjére.

3 óra 40 percig tartott Robert Fico operációja, mélyaltatásban van

Húsz perc híján négy órán át tartott Robert Fico operációja az ellene elkövetett merénylet miatt, és most már csak a szervezetén múlik, hogyan sikerül megküzdeni a sérüléseivel.

Nem is gondolnánk, de ezek a dolgok hátráltathatják a fogyást

Ha észben tartunk néhány dolgot, és nem leszünk túl szigorúak magunkkal szemben, sikeres lehet a diétánk. Ehhez csak kitartás kell, illetve az, hogy megértsük, a nagy változásokhoz idő kell.