Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
358,44 Ft
Euró
387,95 Ft
Font
455,47 Ft
Bitcoin
69,896 $

Vontatott repülőgép gázolta halálra a hongkongi repülőtér egyik dolgozóját

Tragikus baleset történt a hongkongi repülőtéren.

...svg content...Fotó: Unsplash/Jan Rosolino
Ázsia

Borbély Fanni

Szerkesztő

A CNA jelentése szerint egy ritka és tragikus baleset történt a hongkongi repülőtéren: kedden egy vontatott repülőgép elütött egy reptéri dolgozót, aki a helyszínen életét vesztette. A hatóságok közlése szerint egy embert letartóztattak halált okozó, veszélyes vezetés gyanújával.

A meg nem nevezett áldozat egy 34 éves, Hongkongban dolgozó jordániai állampolgár, aki feltehetően egy vontatóautó anyósülésén ült, amikor kiesett a járműből, és a mögötte vontatott repülőgép elütötte. A rendőrség közleménye szerint a mentőszolgálat munkatársai kedden kora reggel találtak rá a férfira, számos súlyos sérüléssel egy kifutópályán. Soron kívül Karácsony Gergely kiakadt Lázár János közlekedési múzeumos terve miatt

A helyszínen halottnak nyilvánították. A hongkongi repülőtéri hatóság a tragédia kapcsán később azt közölte, hogy a férfi a China Aircraft Services földi kiszolgáló és karbantartó cég alkalmazottja volt. Feltételezéseik szerint az áldozat nem kapcsolta be a biztonsági övet, s leesett a vontató járműről. A jármű 60 éves vezetőjét letartóztatták halált okozó, veszélyes vezetés gyanújával.

Dobrev Klára szerint Magyar Péter azokat a jelzőket használja, amiket a Fidesz az ellenzékre

De azt is leszögezte, hogy a DK minden egyes esetben megvédte a saját politikai közösségét, „legyen az a Fidesz, vagy a Magyar Péter támadása”.