Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
357,55 Ft
Euró
387,61 Ft
Font
452,35 Ft
Bitcoin
66,550 $

Dubaj tetejéről jelentkezett Nádai Anikó

Nádai Anikó és párja a Közel-Kelet felé vették az irányt, sok más hírességhez hasonlóan, hogy egy kicsit a nyárban érezhessék magukat.

...svg content...Fotó: Instagram/Nádai Anikó
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Nádai Anikó népszerűsége hosszú évek óta töretlen, és ezen idő alatt rengeteg új követőre tett szert a közösségi médiában, akik támogatják. Nagyon sokan állnak mellette, és ez a nehéz időkben különösen így volt. Hiába a sikeres médiakarrier, nem egy nehéz időszakot kellett átélnie Anikónak, különösen édesanyja korai elvesztését.

Anikó egy rendkívül erős nő, akinek sokáig a szerelemben sem volt igazán szerencséje. Egy ideje viszont rátalált az a férfi, akit mindig is keresett, és hamar családot alapítottak. A leánykérés is megtörtént, teljes a boldogság az életükben, és minden jel arra mutat, hogy ez egy igen hosszú távú kapcsolat. Soron kívül Belső vizsgálat indult a rendőrségnél a Magyar Péterről kiszivárgott jelentés miatt

Az ember az idő múlásával egyre inkább vágyik egy ilyen kapcsolatra, nőként különösen. Igaz, a világunk sokat változott, és több az olyan ember, akik nem akarnak semmi komolyat, igazán családot sem. Ez nem a helyes irány, mert csodálatos dolog, amikor az ember családot alapít, viszont azokat is megértjük, akik a minőség miatt várnak.

Anikónak szerencséje volt, és a párjával sok mindenben egyetértenek. Szépen mutatnak egymás mellett, nem övezik őket botrányok, gyakorlatilag valóban minden a helyére került az RTL sztárjának életében, aki nem mellesleg szenzációs formában van. A tavalyi fogadalmát teljesítvén élete legjobb formáját hozta össze.

A mindig nagyon stílusos és csinos Anikó legutóbb Dubaj tetejéről jelentkezett be. Jelenleg ott pihen a szerelmével, igyekeznek kikapcsolódni, és a lehető legjobbkor utaztak el a sivatagba, mert idehaza még mindig hideg időjárás fogad bennünket. Alig várjuk a márciust, ami egyúttal a tavaszt is jelenti, onnan pedig már csak pár lépés a nyár.

Ismét megoperálták Robert Ficót, még mindig nagyon súlyos az állapota

Továbbra is nagyon súlyos Robert Fico állapota, aki időközben újabb operáción esett át az ellene elkövetett merénylet miatt.