Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
371,59 Ft
Euró
397,78 Ft
Font
471,06 Ft
Bitcoin
66,640 $

Január 29. óta nem találnak egy 13 éves komáromi fiút

A 13 éves fiú egy komáromi gyermekotthonból távozott engedély nélkül, és azóta is ismeretlen helyen tartózkodik.

...svg content...Fotó: police.hu
Bűnügy

Takács Petra

Szerkesztő

Újabb gyermek szökött meg egy gyermekotthonból, akit keres a rendőrség. A 13 éves fiút Kovács Gergőnek hívják, aki január 29-án engedély nélkül távozott a komáromi gyermekotthonból, és azóta sem tudni, hol tartózkodik. Az eltűnt gyermek 160 cm magas normál testalkatú – írja a rendőrség a közleményében.

A Komáromi Rendőrkapitányság várja azoknak a jelentkezését, akik a képen látható fiú tartózkodási helyével kapcsolatban bármilyen információval rendelkeznek. Bejelentés tehető a 06/34-517-777-es telefonszámon, illetve névtelenség megőrzése mellett az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, valamint a 112-es központi segélyhívó telefonszámon. Soron kívül Medián: érdekes különbség mutatkozott meg a Fidesz, a DK és a Tisza Párt szavazói között

Kiderült, mi jelenleg Magyar Péter legnagyobb kihívása, várja az emberek döntését

Magyar Pétert egyre többen igyekeznek meggyőzni arról, hogy vállaljon munkát az Európai Parlamentben, és most pontosan erről kérdezi meg az embereket.

Eljött a nagy nap, Mbappé pályára léphet az Európa-bajnokságon

Eljött a nagy nap, amikor is Franciaország is megkezdheti a menetelését az Európa-bajnokságon, amit természetesen élőben közvetít a televízió.