Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,97 Ft
Euró
383,95 Ft
Font
450,94 Ft
Bitcoin
68,886 $

Elfogytak a szavak Szécsi Debóra új bikinis fotói láttán, egy természetes nő

Cooky áldhatja a sorsot, hogy Szécsi Debóra a párja, aki csodálatos formában van, jelenleg Dubajban pihen a család.

...svg content...Fotó: Instagram/Szécsi Debóra
Style

Szabó Kata

Szerkesztő

Szécsi Debóra az egyik legszerényebb híresség, többek között emiatt is kedvelik olyan sokan. Nagyobb figyelmet érdemelne a médiában, bár így sem panaszkodhat a profi táncos, mert már 164 ezer követőt számol az Instagramon. Ezek olyan számok, amiket nem kell magyarázni, akárcsak a formáját.

A kétgyermekes édesanya rendkívül büszke lehet, hiszen két gyermek mellett még nehezebb formába lendülni. Debóra azonban panaszkodás helyett szép csendben a szüléseket követően is formába hozta magát, aminek mindenki láthatja az eredményét. Szenzációsan néz ki, és ezzel nem kevés anyukának mutathat jó példát. Soron kívül Magyar Péter kész lenne bevezetni az eurót Magyarországon

Még mindig fiatal, remek génekkel rendelkezik, és mivel odafigyel az egészségére, a bőrápolásra, később sem lesznek igazán gondjai. Ha tippelnünk kellene, a 40-es éveiben lesz a legjobb formában, és azt kell mondjuk, évről évre egyre szebb, szóval abszolúte a lehető legjobb úton halad előre.

Jelenleg az idő neki dolgozik, még akkor is, ha a nők esetében az öregedés másképpen működik. Debóra azonban nem görcsöl rá a témára, inkább tesz a megelőzésért, és manapság sokkal több lehetőség van erre, mint korábban. Számtalan krém, kezelés nyújthat segítséget, nem beszélve az egészséges étrendekről.

Ennek eredményét láthatjuk most Dubajból, ahol a család nyaral. Debóra számára is előbb jött el az idei nyár, és ez a pár nap a sivatagban biztosan feltölti őt, mely kitarthat a tavaszi idényig, majd onnan már csak pár lépés a magyarországi nyár. Ami pedig a bikinis fotóit illeti, csak gratulálni tudunk, megint betalált velük.

Szijjártó Péter nagy bejelentéssel kezdte a hetet: „Megvan a következő magyar űrhajós”

Szijjártó Péter magyar külügyminiszter nagy bejelentéssel kezdte a hetet, ugyanis elárulta, megvan a következő magyar űrhajós.