Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,91 Ft
Euró
385,31 Ft
Font
448,79 Ft
Bitcoin
64,387 $

November vége óta nem találnak egy 15 éves lányt

A 15 éves lány egy pécsi gyermekotthonból tűnt el, és azóta sem találják, ami miatt a rendőrség a civilek segítségét kérik.

...svg content...Fotó: police.hu
Bűnügy

Takács Petra

Szerkesztő

Az ügyben érintett 15 éves lányt Kiss Virágnak hívják, aki november 24-én, egy hónappal karácsony előtt távozott egy pécsi gyermekotthonból. Azóta még csak életjelet sem adott magáról, nem tudni, hogy jelenleg hol tartózkodik, a felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

A rendőrség azt írja, Kiss Virág körülbelül 156 cm magas, normál testalkatú, arca kerek, szeme barna, haja hosszú, sötétbarna. Utolsó ismert ruházata: fekete kabát, terepmintás farmernadrág, fekete cipő. A Pécsi Rendőrkapitányság kéri, aki a képen látható lányt felismeri, vagy jelenlegi tartózkodási helyéről információja van, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenes Telefontanú 06-80-555-111-es zöldszámán, a 112-es központi segélyhívón, vagy jelentkezzen személyesen a Pécsi Rendőrkapitányságon! Soron kívül Életveszélyes állapotban van Robert Fico, mentőhelikopterrel szállították kórházba

Fotó policehu

Már most tudni, körülbelül milyen büntetésre számíthat Robert Fico merénylője

Miközben Robert Fico élet-halál között lebeg a merénylet miatt, már tudni, milyen büntetésre számíthat a merénylője.