Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
359,87 Ft
Euró
387,67 Ft
Font
450,85 Ft
Bitcoin
60,998 $

Négy év börtönt kapott egy olasz youtuber, aki miatt autóbalesetben meghalt egy kisfiú

Több mint 124 km/órával száguldott, amikor belerohant a gyermek édesanyjának autójába.

Fotó: Unsplash / Illusztráció
Európa

Koós Alexandra

Szerkesztő

Szerdán négy év négy hónap börtönbüntetésre ítélte a bíróság Matteo Di Pietrót, aki tavaly Rómában okozott balesetet, amelynek következtében egy ötéves kisfiú életét vesztette, ketten pedig megsérültek – számolt be az ANSA. A lap megjegyzi, az incidens 2023 júniusában, a Casal Palocco kerületben történt.

Ekkor a 20 éves youtuber egy bérelt Lamborghini SUV volánja mögött ült, amellyel belerohant a Smart személygépkocsiba, amelyben a gyermek és testvére, valamint édesanyjuk utazott. A fiatal férfi állítólag haszonszerzési célból teljesített egy videós kihívást, amelynek hatására több napon át vezette a fent említett járművet. Soron kívül Orbán Viktor halat fogott (videó)

A bíró szerint Di Pietro kizárólag azért bérelte ki a Lamborghini SUV-ot, hogy „lenyűgözze és magára vonja a fiatal internetezők figyelmét”, s ezáltal növelje a csatorna bevételeit. Ennek érdekében pedig a megengedett sebességhatárt jelentősen túllépve, több mint 124 km/órával száguldozott, amely végül egy ártatlan gyermek halálát okozta, s többeket megsebesített.

Korábban arról is beszámoltunk, hogy tavaly decemberben börtönbüntetésre ítélték Trevor Jacob youtubert, aki a levegőben kiszállt a repülőgépéből, és szándékosan hagyta, hogy az lezuhanjon, mindezt azért, hogy növelje csatornája nézettségét, s több pénzre tegyen szert. Az „I crashed my airplane” című videót rengetegen látták, bár azóta eltávolították a YouTube-ról.

Az eset 2021 novemberében történt, a „drámai” felvétel alapján Trevor Jacob gépe látszólag motorhibát szenvedett Dél-Kalifornia felett, ezért kellett ejtőernyővel kiugrania. Ám ez nem volt igaz, mindemellett a férfi meghamisította a balesetről készült jelentését, nem mondott igazat a roncs pontos helyéről, és azt elvitte a helyszínről, mielőtt a hatóságok kivizsgálhatták volna az ügyet.

Magyar Péter szerint a legnagyobb fiával „nem állnak egy politikai táborban”

Ettől függetlenül azt gondolja, pár év múlva megtalálhatják a közös hangot a fiával, illetve neki is elmondta, hogy mindent, amit most a politikában tesz, azt érte is teszi.

Részeg, piros lámpákon át száguldó motorost fogtak a rendőrök Óbudán

64 büntetőpontot motorozott össze az a motoros, akit végül Óbuda rendőrei kapcsoltak le, szerencsére még időben.

Orbán Viktor halat fogott (videó)

Orbán Viktor miniszterelnök egy újabb aktív programon vett részt, hamar sikerült halat fognia az egyik közeli horgászterületen.