Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,24 Ft
Euró
385,62 Ft
Font
449,36 Ft
Bitcoin
65,885 $

Fontos bejelentésekkel készülhet a kormány csütörtökön, Kormányinfót rendeznek

Fontos bejelentésekkel készülhet a magyar kormány csütörtök délelőtt, ugyanis Kormányinfót rendeznek.

...svg content...Fotó: Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a Kormányinfó sajtótájékoztatón a Miniszterelnöki Kabinetiroda épületében 2024. január 18-án. MTI/Kovács Tamás
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

Sejteni lehetett, hogy Kormányinfót rendez a magyar kormány ezen a héten, az eddig megszokottakhoz hasonlóan csütörtökön. Ugyan korábban volt már pénteken, illetve hétvégén is Kormányinfó, a legtöbb alkalommal a csütörtöki nap hozta a bejelentéseket, és ez úgy tűnik, most sem lesz másképp.

Nem sokkal az idei első Kormányinfója után jön a következő kör. Orbán Viktor a szerda reggelt kormányüléssel nyitotta, majd nem sokkal később kiderült, hogy csütörtök délelőtt 10 óra 30 perctől Kormányinfót tartanak, amiről az Index is beszámolt. Gulyás Gergely miniszter és Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő tartják az eseményt, melynek ideje alatt bejelentések hangoznak el, illetve válaszolnak a média kérdéseire. Soron kívül 3 óra 40 percig tartott Robert Fico operációja, mélyaltatásban van

Drámai módon győzte le a Paks a Ferencvárost a Magyar Kupa döntőjében

Igazi kupadöntős hangulat fogadta a Ferencvárost és a Paksot a Puskás Arénában, ahol rengetegen voltak kíváncsiak a Magyar Kupa döntőjére.

3 óra 40 percig tartott Robert Fico operációja, mélyaltatásban van

Húsz perc híján négy órán át tartott Robert Fico operációja az ellene elkövetett merénylet miatt, és most már csak a szervezetén múlik, hogyan sikerül megküzdeni a sérüléseivel.

Nem is gondolnánk, de ezek a dolgok hátráltathatják a fogyást

Ha észben tartunk néhány dolgot, és nem leszünk túl szigorúak magunkkal szemben, sikeres lehet a diétánk. Ehhez csak kitartás kell, illetve az, hogy megértsük, a nagy változásokhoz idő kell.