Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,007 $

Továbbra sem találják a decemberben eltűnt 15 éves nagykanizsai lányt

Továbbra sem tudni, hol tartózkodik a 15 éves nagykanizsai lány, akit a rendőrség is keres, és a lakosság segítségét kérik.

...svg content...Fotó: police.hu
Bűnügy

Takács Petra

Szerkesztő

A 15 éves Orsós Elizabet Mária még december 18-án, több mint egy hónappal ezelőtt tűnt el, távozott ismeretlen helyre a nagykanizsai gyermekotthonból. Azóta még csak életjelet sem adott magáról, a rendőrök jelenleg is keresik. Orsós Elizabet Mária körülbelül 152 cm magas, vékony testalkatú, ovális arcú, sötétbarna hajú, barna szemű lány. Eltűnésekor viselt ruházata nem ismert.

A Nagykanizsai Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Orsós Elizabet Máriát felismeri, és tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-93-321-190-es telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén – olvasható a rendőrség közleményében. Soron kívül Riasztó mértékben növekszik az idős, beteg, munkaképtelen hajléktalanok száma Magyarországon

Fotó policehu

Menet közben borult lángokba egy busz Indiában, nyolcan életüket vesztették

Újabb tragikus buszbaleset történt Indiában, melynek következtében legkevesebb nyolcan életüket vesztették.