Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
357,59 Ft
Euró
387,76 Ft
Font
452,50 Ft
Bitcoin
66,442 $

Mintegy félmillió lakásbiztosítást von be márciusban induló kampányába a kormány

Fontos részletek derültek ki a döntésről.

...svg content...Fotó: Unsplash/Scott Graham
Gazdaság

Borbély Fanni

Szerkesztő

A Nemzetgazdasági Minisztérium által a MABISZ-hoz, a mai napon, kedden eljuttatott állásfoglalás szövege szerint a 2024. március hónapban megrendezésre kerülő lakásbiztosítási kampány kiterjed majd a csak ingóság biztosítással rendelkező lakásbiztosításokra is.

Ez alapján, a mintegy 530 ezer (a meghirdetett lakáskampány koncepcióból eredetileg kimaradt), jellemzően társasházi albetétekre szóló lakásbiztosítások is felmondhatók lesznek márciusban. Az intézkedés, több mint egymillió állampolgárt érint – tájékoztatott a holkossekbiztositast.hu biztosítási blog. Soron kívül Üvegszilánkok voltak a gyermekek ebédjében az iregszemcsei általános iskolában, többen megsérültek

Emlékeztettek, alig egy hónap van már csak hátra és elindul az elmúlt tíz év legnagyobb biztosítási kampánya: a lakásbiztosításokat érintő intézkedésének köszönhetően március 1-től, egy hónapig versenyeznek majd a biztosítók, alkuszok és üzletkötők az ügyfelekért. Fontos információ, hogy a kampány ideje alatt – függetlenül a lakásbiztosítások valós évfordulóitól – bárki soron kívül felmondhatja majd meglévő lakásbiztosítási szerződését és kedvezőbbre válthat.

A mintegy 530 ezer csak ingóságokra szóló lakásbiztosítást elsősorban társasházi albetétekre, illetve bérlők által, a bérleményben elhelyezett vagyontárgyak szóló biztosítások teszik ki. Ezekben a háztartásokban, több mint egymillió ember él, ám így számukra is eljön a biztosítások optimalizálásának lehetősége márciusban.

Rámutattak, kis technikai szépséghiba, hogy ezen szerződésekre a biztosítók valószínűleg nem fognak tudni (az előírásoknak megfelelően) 2024. február 15-ig bezárólag értesítést küldeni ügyfeleiknek, ez ugyanis technikailag már nem kivitelezhető, ugyanakkor fontos, hogy így már tényleg “mindenki” válthat majd márciusban.

Észak-Korea ismételten rakétákat tesztelt, Kim testvére tagadja, hogy fegyvert szállítanak Oroszországnak

Kim Jodzsong állítja, nem adtak fegyvereket Oroszországnak, melyeket aztán az oroszok Ukrajna ellen használnak fel.