Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,162 $

Nyílpuskával fenyegette szomszédait, a rendőrök lőtték le az őrjöngő férfit

A feltételezhetően 30-as éveiben járó férfi a rendőrség szerint több fegyverrel is fenyegetőzött, mielőtt lelőtték.

...svg content...Fotó: Unsplash
Európa

Borbély Fanni

Szerkesztő

A Sky News a Metropolitan Police közlése nyomán számolt be arról, hogy egy feltételezhetően 30-as éveiben járó férfi fegyverekkel, köztük egy számszeríjjal fenyegetőzött, s azzal riogatta a lakókat, hogy kárt tesz a londoni Southwark egyik lakásában. A helyszínre kiérkező rendőrök végül lelőtték a férfit.

A rendőrség közlése szerint a helyi rendőrök vonultak ki a délkelet-londoni incidens helyszínére, s bár megpróbáltak beszélni a fenyegetőző férfival, ám miután őket is megfenyegette, fegyveres rendőröket hívtak a helyszínre, akik pillanatok alatt ki is értek. Végül lelőtték a férfit, s bár a londoni mentőszolgálat munkatársai megpróbálták megmenteni az életét, a férfi a helyszínen életét vesztette. Soron kívül A Budapesten fogva tartott olasz antifasiszta nő szerint igazságtalanság áldozatává vált

A rendőrség későbbi közléséből az is kiderült, hogy a Bywater Place-i házban tartózkodó két ember könnyebb sérüléseket szenvedett. Mivel pedig az Egyesült Királyságban nem túlzottan gyakori, hogy halálos lövést adnak le egy gyanúsítottra, a rendőrség felügyelőszerve az ilyen esetekben megszokott vizsgálatot indított az ügyben.

Hajdú Péter szerint Magyar Péter csak köszönettel tartozik Orbán Viktoréknak

Hajdú Péter hosszasan reagált Magyar Péternek egy bejegyzésben, és azt mondta, többek között Orbán Viktornak, Mészáros Lőrincnek és Rogán Antallnak is köszönettel tartozik.