Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,964 $

Változik a Budapest-bérlet ára márciustól

A Budapest-bérletek MÁV, Volán és HÉV-járatokon való használatáról való megállapodás után a BKK a bérletek árának márciusi csökkentéséről döntött.

...svg content...Illusztráció. Forrás: MTI/Balogh Zoltán
Belpolitika

Kolláth Benjámin

Szerkesztő

Előzmény:

 

Ahogy korábban beszámoltunk róla, megállapodás született Lázár János és Karácsony Gergely között a Budapest-bérletek felhasználhatóságáról, így a korábbi hírekkel ellentétben nem fog megszűnni, felhasználható lesz a MÁV, a Volán és a HÉV járatain is márciust követően.

A BKK a megállapodásról szóló Facebook-bejegyzésben azt is megszellőztette, hogy március elsejétől, tíz év után először csökkenni fog a Budapest-bérlet ára, de arról, hogy mennyivel, csak kedden fognak részleteket elárulni. Mivel a Pest vármegyei bérlet egyelőre olcsóbb, jobban megérte volna azzal utazni Budapest területén, vélhetően emiatt döntöttek a csökkentés mellett, írja a Portfolio. Soron kívül A Ferencváros elmondta a véleményét a hirtelen távozott Sztankovicsról

Szentkirályi Gyurcsányról és Karácsonyról: rémálom mind a két ember

Rémálomnak nevezte Szentkirályi Alexandra Gyurcsány Ferencet és Karácsony Gergelyt, akik közül csak egyvalaki vezetheti Budapestet.

Már tudni, milyen edzőt keres a Ferencváros Sztankovics helyére

Sztankovics hirtelen távozása miatt a Ferencváros nehezebb helyzetbe került, de van kikből meríteniük, és lehetséges, egy sokkal nagyobb név ül majd a kispadon.