18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,49 Ft
Euró
386,45 Ft
Font
450,26 Ft
Bitcoin
65,793 $

Két kiskorút késeltek halálra az utcán Angliában

Eddig két embert tartóztattak le az üggyel kapcsolatban: egy 44 éves férfit és egy 15 éves fiút.

...svg content...Fotó: Unsplash / Illusztráció
Európa

Koós Alexandra

Szerkesztő

Vasárnap éjjel az utcán késeltek meg két fiatalt Bristolban. A Mirror beszámolója szerint az incidens a város Knowle West negyedében történt, a két áldozat egy 15 éves és egy 16 éves fiú volt. A késelés indítékáról, előzményeiről nincs információ, azt viszont a hatóságok megerősítették, hogy a támadók többen voltak, s autóval menekültek el a helyszínről.

A két fiú szúrt sebekkel került kórházba, sajnos azonban már nem tudták megmenteni az életüket, hajnalban mindketten elhunytak. A rendőrség azt is megosztotta, hogy kollégáik 23:20-kor értek a helyszínre, később pedig két embert tartóztattak le az üggyel kapcsolatban: egy 44 éves férfit és egy 15 éves fiút, valamint lefoglaltak egy járművet. Soron kívül Dejan Sztankovics elfogadta egy másik klub ajánlatát, távozik a Ferencvárostól

„Ez egy hihetetlenül megrázó és tragikus eset, amelyben két fiatal fiú, akik előtt még ott állt az egész élet, sajnálatos módon életét vesztette. Gondolataink a családjukkal vannak ebben a kétségtelenül nagyon nehéz időszakban. Az elhunytak hozzátartozói mellé speciális családi kapcsolattartókat rendeltek ki, hogy támogatást nyújtsanak nekik, és folyamatosan tájékoztassák őket a nyomozásról” – nyilatkozta Mark Runacres, Bristol rendőrparancsnoka.

A helyiek pedig elmondták, hogy a történtek miatt félnek és nem érzik magukat biztonságban. Egy férfi, aki a neve elhallgatását kérte, úgy fogalmazott: „Két gyerekem van. A lányom 23, a fiam 15 éves. Mégis mit kellene éreznem apaként? Őszintén szólva félek, és egyáltalán nem érzem magam itt biztonságban a gyerekeimmel”.

Egy másik lakos arról mesélt, hogyan tartotta az egyik áldozatot az ölében, amíg a mentők kiérkezésére vártak: „Maradj velünk, már úton van a segítség – ezt mondtam neki”. Hozzátette, később megemlékezést szerveztek a Newquay Roadon, ahol legalább 150 ember jelent meg. Tucatnyi virágot hagytak ott, gyertyákat gyújtottak, és egyperces csenddel emlékeztek az áldozatokra.