18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,888 $

Megölte üzlettársát egy csepeli férfi, majd a hátsó kertjében elásta

A gyilkosság még 2018-ban történt, a Pest Vármegyei Főügyészség most emelt vádat.

...svg content...Fotó: Depositphotos
Bűnügy

Borbély Fanni

Szerkesztő

A Pest Vármegyei Főügyészség vádirata szerint az elkövető és a sértett üzlettársak voltak. 2018 áprilisában a sértett megjelent a vádlott Csepel-szigeti lakcímén azért, hogy együtt Németországba utazzanak autóvásárlás céljából, csakhogy miközben a férfi házában reggeli kávéjukat fogyasztották összevitatkoztak, melynek során korábbi sérelmeik is felszínre kerültek.

Az egyre hevesebb vita során a vádlott a házból nyíló garázsba vezető lépcső tetejéről meglökte a sértettet, aki attól a lépcsősor aljára esett, és a fejét beverte a térkőburkolatú talajba. Az elkövető ezt követően magához vett egy betonvas darabot és azzal többször fejen ütötte az esés után éppen felkelni szándékozó sértettet. Az áldozat olyan súlyos sérüléseket szenvedett el a bántalmazás során, hogy igen rövid időn belül életét vesztette. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

A férfi a sértett holttestét egy talicskába tette, és az ingatlan hátsó részében lévő, korábban komposztálás céljából kiásott gödörhöz vitte. Ott átkutatta a holtest ruházatát, kiürítette zsebeit, az azokban talált értékeit megsemmisítette, majd a tetemet a gödörbe dobta és eltemette. A Pest Vármegyei Főügyészség az elkövető ellen emberölés bűntette miatt emelt vádat.

Történelmet írt a Leverkusen, veretlenül fejezték be a szezont, kikapott a Bayern München

A Bayer Leverkusen egy több mint hihetetlen szezon végén szerezte meg a bajnoki címet, ráadásul úgy, hogy nem kaptak ki.

Rekordszámú független jelölt indul a júniusi önkormányzati választásokon

A Nemzeti Választási Iroda legfrissebb adatai szerint a júniusi önkormányzati választáson 7680 polgármesterjelölt vesz részt, akik közül többségük, 6297 függetlenként indul.

Napokon belül ismertté válhatnak a közmédiás EP-vita részletei

A közmédia jövő héten, a pünkösdi ünnepet követően tájékoztatja az Európai Parlamenti listát állító szervezeteket az általa tervezett vita részleteiről.