Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
356,37 Ft
Euró
385,46 Ft
Font
448,58 Ft
Bitcoin
61,480 $

Új pszichoaktív anyagot terítő dílert csíptek el Szekszárdon, fegyvert is találtak nála

A TEK közreműködésével sikerült elfogni a 28 éves szekszárdi férfit.

...svg content...Fotó: police.hu
Bűnügy

Borbély Fanni

Szerkesztő

A Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság közlése szerint a szekszárdi nyomozóknak információjuk volt arról, hogy egy helyi lakos a városban kábítószert és új pszichoaktív anyagot ad el: az egyenruhások jól tudták, hogy a 28 éves férfi korábban több erőszakos bűncselekményt követett el, melyekért éveket ült börtönben, ahonnan nemrégiben szabadult feltételesen.

Csakhogy a beszámoló szerint a férfit ez sem riasztotta vissza attól, hogy továbbra is bűncselekményekből éljen. A nyomozóknak információjuk volt arról is, hogy a férfinél lőfegyver lehet, ezért elfogásához a Terrorelhárítási Központ (TEK) munkatársainak a segítségét kérték, akik 2024. január 24-én elfogták a 28 éves férfit. Soron kívül Dobrev Klára feltette a kérdést: Magyar Péter fél tőle?

A férfit elszámoltatták és kábítószer-kereskedelem bűntett, valamint új pszichoaktív anyaggal kereskedés miatt hallgatták ki. T. A. azonban nem tett vallomást, tagadta bűnösségét. Lakhelyén és több más helyszínen is kutatást tartottak, ahol számos kábítószergyanús anyagot – zöld növényi törmeléket, tablettákat és fehér port –, továbbá azok csomagolásához használatos tárgyakat és eszközöket találtak:

A kutatás során lefoglaltak több pisztolyt és készpénzt is:

Mint kiderült, a férfi nemcsak árulta, hanem fogyasztotta is a kábítószert, ezt a mintavételek is igazolták. T. A.-t őrizetbe vették, és kezdeményezik letartóztatását. A police.hu oldalon közzétett beszámoló szerint a szekszárdi rendőrök jelenleg is vizsgálják, hogy a bűncselekményekkel mások összefüggésbe hozhatók-e.

Hosszabb távon komoly negatív következményei lehetnek annak, ha sokat ül a gyerek

A gyerekkori sok ülés a szív megnagyobbodásához vezet, ami növeli a szív-és érrendszeri betegségek és az ezzel kapcsolatos halálozás kockázatát.

Elgázolt egy embert a vonat Zalaszentiván és Zalaegerszeg között

Újabb vonatgázolás történt a magyar vasútvonalon, ezúttal Zalaszentiván és Zalaegerszeg között, ahol helyszínelés zajlik.

Dobrev Klára feltette a kérdést: Magyar Péter fél tőle?

Dobrev Klára nem tartja kizártnak, hogy Magyar Péter fél tőle, és nem úgy tűnik, hogy a két párt között lesz valaha együttműködés, hiába ellenzékiek.