Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,056 $

Tóth Gabi: szerencsére olyan férfi van mellettem, aki biztonságot sugároz

Tóth Gabi már most sokat köszönhet új párjának, Papp Máté Bencének, aki élete szerelmének tűnik, és nagyon jól megvannak.

...svg content...Fotó: Instagram/Tóth Gabi
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Tóth Gabi és Papp Máté Bence szerelme igazi példa lehet azok számára, akik egy rossz házasságban, kapcsolatban élik az életüket. Megéri váltani, ha már valóban azt érezzük, nincs értelme folytatni az adott házasságot, és nem kell mindenáron ragaszkodni valakihez, aki mellett nem lehetünk felhőtlenül boldogok.

Minden Gabi arcára van írva a párja oldalán, és hangsúlyozta, nyitott arra, hogy több gyermeke legyen a jövőben, illetve újra feleségként élje az életét, mert erre vágyik. A TV2 sztárja nagy családot szeretne, és egy olyan nővé válni, aki hazavárja a férjét. Szerencsére minden jól működik Gabi és a kedvese között, aki sokat foglalkozik Gabi és Gábor közös gyermekével, többek között táncolni tanítja. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Gabi boldogabb aligha lehetne, élete egyik legszebb időszaka ez, és már most sokat köszönhet a szerelmének. Mint ismeretes, Gabi 12 évvel ezelőtt súlyos sí-balesetet szenvedett, melynek kapcsán tisztázta, nem ő volt a hibás. A hot! magazinnak adott interjújában beszélt arról, hogy zászlóval babráló munkással ütközött össze, akinek nem kellett volna ott lennie.

„Nem túlzás azt állítani, hogy halálfélelme volt.” – idézte a Bors Gabit, aki az elmúlt 12 évben emiatt kerülte a síelést. Szerelme azonban szívesen hódol a siklásnak, és meggyőzte Gabit, hogy próbálják meg közösen, amire igen volt a válasz, és nem bánták meg.

„Nem volt könnyű, de szerencsére olyan férfi van mellettem, aki biztonságot sugároz, akiben maximálisan megbízhatom.” – tudhattuk meg Gabitól, miközben a párja mindvégig nyugalmat sugárzott felé, és noha felfelé szabályosan rettegett az énekesnő, végül jól alakultak a dolgok. A rutinmozdulatok visszahozása érdekében Gabi oktatóval tanult, majd magától is síelt.

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.