Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,056 $

Görög Zita még mindig az egyik legtermészetesebb szépség

Görög Zita egy olyan természetes szépség, aki mindezt rendkívül intelligensen kezeli, soha nem kérkedik semmivel, sokkal inkább igyekszik mélyebb gondolatokat átadni.

...svg content...Fotó: Instagram/Görög Zita
Style

Szabó Kata

Szerkesztő

Görög Zita régóta dolgozik a divatiparban, amiről mindent tud. Valószínűleg könyveket tudna írni erről a szakmáról, aminek sok jó oldala van, és ott vannak a nehézségek is. Zita az évek során erről is beszélt, és még számos dolog érdekli, többek között a lélek, annak pontos működése, mely egyenes hatással lehet az öregedés folyamatára.

Zita minél inkább egyben van odabent, annál inkább megőrzi a fiatalos megjelenését. Jó döntés volt a részéről, hogy a tudatos fejlődés útjára lépett, mert korábban is fejlődött, ami egy természetes folyamat, ugyanakkor, ha ezzel külön is foglalkozunk, az egészen más, és láthatjuk is ennek a hatását a modellen. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

„Az idő a lélek magánügye” – írja a posztjában Zita, aki ezúttal is mélyebb gondolatokkal jelentkezett az Instagram oldalán, aminek már közel 76 ezer követője van, és valószínűleg idővel a 100 ezer is meglesz neki. „Az elmúlt hetekben nagyon megértettem Szerb Antal szavait. Pedig semmi baj nincs, vagy inkább nincs változás a bajban, ha nevezhetem így a rég hurcolt küzdelmeimet.”

Zita szeret elmélkedni, ami újabb és újabb gondolatokat szabadít fel benne, amiket szívesen oszt meg. „Bennem fordul meg néha a világ. 180 fok, aztán 130 vissza, aztán 320… És miközben keringek, jövök rá, mennyire jól van ez így. A körhintán ülve is, ha csak egy álló pontot figyelünk, vagy el a messzeségbe, nem szédít.”

„De ha mindig csak az orrunk előtt száguldó képre koncentrálunk, na akkor fordul fel a gyomrunk. Vagy a lelkünk. Nincs időkorlátja annak, másnak vagy magunknak mikor adunk időt a bocsánatra, a jóságra. Egyszer csak megérkezünk. És egyszer, talán, megérkeznek azok is akiknek néha elengedjük a kezét, akkor is, ha az elején kézen fogva ültünk be a láncos hinta székeibe. Mert az idő a lélek magánügye.”

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.