Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
356,07 Ft
Euró
386,89 Ft
Font
450,85 Ft
Bitcoin
65,443 $

Budapestre látogatott a 365 nap-filmek színésze, Michele Morrone

Nem tudni, hogy forgatás vagy egy későbbi koncert miatt érkezett hazánkba, de az is megeshet, hogy csak kikapcsolódni jött ide.

...svg content...Fotó: Unsplash
Style

Koós Alexandra

Szerkesztő

Hazánkba látogatott a 365 nap-filmek sztárja, Michele Morrone. Az nlc.hu szúrta ki a színész Instagram-sztoriját, amelyben egy fotót osztott meg a Lánchídról. Sok magyar rajongót meglepett azzal, hogy Budapestről, a Four Seasons Hotel Gresham Palace környékéről jelentkezett be a közösségi oldalán, amely által többen is abban bíznak, hátha összefutnak vele valahol.

Az viszont kérdéses, a színész milyen okból tette tiszteletét a magyar fővárosban, a hírek szerint ugyanis a Home sweet home Rebirth című filmjének munkálatainak már vége. Így nem valószínű, hogy emiatt tartózkodik Magyarországon, az viszont megeshet, hogy egy esetleges európai koncerthelyszínt néz – jegyzi meg a portál. Soron kívül Hivatalos: Oroszországban folytatja a Ferencváros edzője

Mint ismert, Michele Morrone a színészet és a modellkedés mellett zenél is, továbbá több mint 15 millió követője van az Instagramon. Érdemes még róla tudni, hogy 1990. október 03-án született Lombardiában, katolikus családban nevelkedett, s négy testvére van: három nővére és egy ismertebb fotósként dolgozó öccse.

Érdekesség, hogy először kertészként kereste a kenyerét, majd modellként kezdett el dolgozni. 2014-ben feleségül vette a híres stylistot, Rouba Saadehet, akitől két gyermeke született, Marcus (2014) és Brandon (2017). 2018-ban elvált, azóta egyedülálló. 2020-ban jött a 365 nap című film, mellyel világhírnévre tett szert.

Korábban azt is megírtuk, hogy szeptemberben Balatonbogláron kapták lencsevégre Paul Rudd és Jenna Ortega hollywoodi színészeket, akik a Death of a Unicorn című film forgatása miatt tartózkodtak Magyarországon. De Johnny Depp és Angelina Jolie is hazánkban forgatott, előbbi a Modi című filmjét, utóbbi pedig a világhírű opera-énekesnőről, Maria Callasról szóló életrajzi filmjét.

Miért nincs F-vitamin? Itt a válasz

Többekben is felmerülhetett már, ezek a szerves vegyületek miért pont az ábécé betűiről kapták a nevüket, illetve az is, miért maradt ki látszólag néhány betű a sorból.

Sarka Kata még az esti órákban is edzett, nagyon motivált (videó)

Sarka Kata női Terminatorként edz, nagyon motiváló, amit csinál, és ezzel rengeteg nőnek adhat erőt a közösségi médián keresztül.