Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,20 Ft
Euró
385,37 Ft
Font
449,24 Ft
Bitcoin
65,066 $

A radiátorból távozó forró gőz miatt halt meg egy 11 hónapos kisbaba

A kisfiút egy közeli kórházba szállították, sajnos azonban már nem tudtak segíteni rajta.

...svg content...Fotó: Unsplash / Illusztráció
Észak-Amerika

Koós Alexandra

Szerkesztő

A helyi rendőrség közlése szerint egy 11 hónapos baba halt meg, miután égési sérüléseket szenvedett a radiátorból távozó forró gőz miatt. Az incidens pénteken történt egy New York-i lakásban, a rendőrök reggel 6 óra körül érkeztek ki a helyszínre. A csecsemőt eszméletlenül találták meg a hálószobában – közölte az ABC News.

A kisfiút egy közeli kórházba szállították, sajnos azonban már nem tudtak segíteni rajta, később halottnak nyilvánították. A rendőrség szerint egyelőre senkit sem tartóztattak le, az esetet továbbra is vizsgálják. Egyúttal ellenőrzést tartottak az épületben, amely által kiderült, hogy a radiátor meghibásodása miatt következett be a baleset. Soron kívül Súlyos Robert Fico állapota, több szervét is lövés érte

A cikkben kifejtik, hogy a lakásban egy korrodált radiátorcsövet találtak, a gőz miatt pedig a mennyezet és a padló is megrongálódott. Azt nem részletezik, pontosan mi történhetett, ám a rendelkezésre álló információk alapján feltételezhető, hogy a megrozsdásodott cső megrepedt, és az így távozó forró gőz miatt vesztette életét a gyermek.

Az incidenst követően az épület részleges kiürítését rendelték el, más azonban nem sérült meg. Arról nem érkezett információ, a kisfiú szülei hol tartózkodtak a baleset idején. A lap megjegyzi, 2016-ban hasonló eset történt egy bronxi lakóházban: akkor két kisgyermek halt meg a radiátorból távozó forró gőz miatt.

Korábban arról is beszámoltunk, hogy a nyíregyházi kórházban tavaly két kismama is életét vesztette, ráadásul két napon belül. Az újfehértói asszony férje feljelentést tett felesége halálának ügyében, a rendőrség nyomozást indított. Az intézmény kommunikációs vezetője többek között azt is elmondta, hogy nem ugyanaz a kezelőorvos és ügyeletes csapat végezte a két kismama kórházi ellátását.

Putyin és Biden is megszólalt a Fico elleni merénylet után, aki magánál volt

Joe Biden amerikai elnök és Vlagyimir Putyin, Oroszország elnöke szinte egyszerre reagált a Robert Fico elnök elleni merényletre.