Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Schobert Norbi Jr. az érettségi után az Egyesült Államokba költözik

Schobert Norbinak komoly amerikai tervei vannak, de idén igazán a boksznak fekszik neki, amiben szintén sikeres lehet.

...svg content...Fotó: Instagram/Schobert Norbi Jr.
Style

Szabó Kata

Szerkesztő

Schobert Norbi nemrég még Thaiföldön járt, a kedvese is elkísérte, ahol remekül érezték magukat. Csodálatos napokat töltöttek együtt, nagy a harmónia közöttük, és közösen tervezik a jövőt, olyannyira, hogy az államokba is követné őt a fiatal lány. Addig még van hátra két év, a kapcsolatuk is tovább erősödhet.

Norbi viccesen megjegyezte, a Reggeli interjúja alatt iskolában kellene lennie, de kap igazolást. Jelenleg 10. osztályban jár, miután év vesztes is volt, illetve 0. osztályosként kezdte az iskolát, emiatt fogja csak két év múlva letenni az érettségi vizsgát. Kijelentette, a gimnázium után Amerika felé veszi az irányt. „Oda szeretnék járni egyetemre.” Soron kívül Izrael kiiktatta a Hamász vezérét, de a háború nem ért véget

Ami pedig az idei évet illeti, természetesen folytatja a tanulmányait, készül a jövőbeni érettségire, és komoly tervei vannak a boksszal. Versenyeken szeretne elindulni, és idén decemberben kipróbálná magát az országos bajnokságban, illetve a közösségi oldalát szeretné megerősíteni, amiben igen komoly a potenciál.

Heti hat alkalommal bokszol, ami komoly teljesítmény. Hétfő és péntek között a bokszterembe jár, míg szombaton odahaza edz, addig vasárnap általában pihen a hat egymást követő edzés után. Volt idő, amikor heti hét napot edzett, ám mivel megsérült, látta, hogy ez nem fog működni, tanult a hibájából. „Egy nap azért hagyok magamnak.”

Norbi hisz abban, hogy fel tudja venni a harcot a nála sokkal tapasztaltabb bokszolók ellen is. Az edzője és a családja is támogatja ebben, és úgy érzi, ehhez nincs másra szüksége, minthogy higgyen magában, illetve keményen készüljön, de láthatjuk, ebből sincs hiány, a heti hat edzés sokat elmond arról, mennyire veszi komolyan ezt azt egészet.

Shane Tusup eddig hallgatott, nagyon keményen üzent Hosszú Katinkának

Shane Tusup keményen üzent Hosszú Katinkának, amire minden bizonnyal lesz válasz az olimpiai legenda részéről.

Izrael kiiktatta a Hamász vezérét, de a háború nem ért véget

Izrael miniszterelnöke beszédet tartott azt követően, hogy végeztek a Hamász vezetőjével, ami óriási veszteség a terrorszervezet számára.