Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
360,12 Ft
Euró
387,64 Ft
Font
450,37 Ft
Bitcoin
61,299 $

Jákob Zoltán újra találkozna A Nagy Ő Virággal

Jákob Zoltán, A Nagy Ő reméli, fog még találkozni Virággal, akit nagyon kedvel, és most is sokat nevettek.

Fotó: Instagram/Jákob Zoltán
Relax

Szabó Kata

Szerkesztő

Nem titok, Jákob Zoltán vágyik arra, hogy újra szerelembe essen, hiszen ez az egyik legcsodálatosabb érzés, Ráadásul milliárdosként nem kell aggódnia a pénz miatt, amivel nem kis feszültséget spórol meg. Számos kapcsolat megy tönkre a pénzhajhászás miatt, noha nem így kellene lennie, de ez is a kommunikáció minőségén múlik.

Zoltán ennyi év távlatából pontosan tudja, mi a fontos egy kapcsolatban, és csak akkor mond igent, ha stimmelnek a dolgok. Nem 20 éves, hogy csak úgy együtt legyen valakivel, mert annál minőségibb kapcsolatot szeretne. A Nagy Ő-re is emiatt mondott igent, és a lányok rendesen feladták neki a leckét, volt dráma bőven. Soron kívül Június első napjára szervez Békemenetet a CÖF–CÖKA

Azóta többek között Zoli legújabb Ferrarija is megérkezett, ami igazi kedvencé vált. Sőt, pár héttel később Cristiano Ronaldo is megmutatta ugyanazt a modellt, csak színben, és eltérő kiegészítőkkel, de azt kell mondjuk, Zoli autója pofásabban néz ki. Nyilván ez szubjektív, ám a színválasztás már önmagában meghódította a szívünket.

Zoli sokak szívét hódította meg a hetek alatt A Nagy Ő-ben, így néhányan igencsak csalódottan távoztak. A legcsalódottabb talán Virág volt, aki most újra találkozhatott Zolival, aminek nagyon örült. A széria talán legfontosabb láncszeme volt Virág, mindig gondoskodott a hangulatról, és ez Zolinak is tetszett, akárcsak a finomsága és a humora.

Zoltán nem tagadja, remélni, fognak még találkozni, mert szeret Virággal lenni, és sokan tartják úgy, hogy összeillő páros lennének. Korábban A Nagy Ő azzal indokolta a lány elküldését, hogy más ritmusban élik az életüket, de ezen adott esetben lehetne javítani, és lehetséges, jobban is passzolnának, mint Bettivel.