Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,81 Ft
Euró
386,90 Ft
Font
452,06 Ft
Bitcoin
66,976 $

Két ember halálát okozta felelőtlen vezetésével egy volt magyar felnőttfilmes

Most megszületett az ítélet az ügyben.

...svg content...Fotó: Unsplash/Zoran Kokanovic
Bűnügy

Borbély Fanni

Szerkesztő

A Tolna vármegyei hírportál közlése szerint a nő 2022. áprilisában halálos balesetet okozott Kocsola és Dombóvár között. Toyota CH-R típusú autójában a férjével, egy ismert olasz filmproducerrel utazott, ám a nő a záróvonalon előzésbe kezdett, és nem vette észre a szemből érkező Renault-t, mellyel végül frontálisan ütköztek.

A vétlen autóban egy 66 éves nő és egy 71 éves férfi utazott, akik olyan súlyos sérüléseket szenvedtek, hogy mindketten életüket vesztették a balesetben. A portál közlése szerint a vétkes kocsiban ülő H. Éva és férje is súlyos sérüléseket szenvedett, melynek nyomán hónapokig tartott felépülésük. Soron kívül Eltűnt 13 éves lány megtalálása érdekében kéri a lakosság segítségét a rendőrség

Amikor pedig most a dombóvári bíróság elé került az ügy, enyhítő körülményként vették figyelembe, hogy sofőr korábban soha nem volt büntetve, a baleset okozása előtt nem fogyasztott sem alkoholt, sem kábítószert; valamint hogy férjével együtt egy kiskorú gyermeket nevelnek.

A portál közlése szerint a volt felnőttfilmes a tárgyalás előtt már legalább fél órával a bíróság épületében tartózkodott férjével és ügyvédjével: az ítélethirdetés előtt sírva kért bocsánatot a balesetben elhunyt idős férfi fiától, és szemmel láthatóan telefonszámot is cseréltek, noha az nem derült ki, hogy miért. Végül igen jelentős mértékben enyhítették az eredetileg 1 év 9 hónapos letöltendő fogházat: helyette 4 év próbaidő lett az ítélet.

Riasztó mértékben növekszik az idős, beteg, munkaképtelen hajléktalanok száma Magyarországon

Ma már 10 hajléktalan ember közül 4 elmúlt 60 éves, többségük pedig beteg és munkaképtelen.

Ilyen repjegyárra számítson, aki repülővel érkezne a nyári futball Európa-bajnokságra

A 2024-es labdarúgó-Európa-bajnokság hatására jelentősen megnőtt a Németországba irányuló repülőjegyek iránti kereslet Magyarországról.