Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
359,84 Ft
Euró
387,72 Ft
Font
450,63 Ft
Bitcoin
61,163 $

Így ünnepli Tóth Andi a 25. születésnapját Skóciában (videó)

Egészen Skóciáig repült Tóth Andi, hogy megünnepelje a 25. születésnapját, ahol láthatóan remekül érzi magát.

Fotó: Instagram/Tóth Andi
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Tóth Andi 1999. január 18-án látta meg a napvilágot Nagyváradon, Romániában. Azóta nagyon nagy utat járt be, és olyan dolgokat is megélt, amiket nem kellett volna, sok szempontból nem volt kegyes vele a sors. Ha csak a párkapcsolatait nézzük, akkor több mint balszerencsés, és ez igencsak rányomta a bélyegét az életére.

Egészen fiatalon, gyerekként nyerte meg az X-Faktort, ami egycsapásra megváltoztatta az életét. Noha nemzetközi tehetség, sokáig idehaza sem volt szerencséje, és amikor igazán kezdett befutni, úgy döntött, visszavonul. Hogy ez a visszavonulás a részéről meddig tart, nem tudni, mindenesetre joggal bízhatunk abban, hogy talán nem tart örökké. Soron kívül Hamarosan kapható lesz Azahriah és a Tisza cipő limitált kollekciója

Egy nemrégiben adott interjújában mondta azt, élete egyik legjobb döntése volt, hogy visszavonult az aktív énekléstől. A 2023-as éve leginkább arról szólt, hogy megújuljon odabent, és egyúttal elindította a saját ruhamárkáját. Egyelőre nem tudni, fogjuk-e rendszeresen látni a televízióban 2024-ben, de reméljük, igen.

Andi a házasság fogalmáról is beszélt, és csalódottan látja, hogy a többség nagyon hamar elválik. Valóban ez a helyzet, sorra mennek tönkre a kapcsolatok és a házasságok, sokan egyfajta menekülésnek választják a házasságot. Ennél rosszabb döntés nincs is, mégis megteszik, hiába tudják, hogy ez nem megoldás.

Andi úgy döntött, hogy a 25. születésnapját nem Magyarországon ünnepli meg, hanem Skóciában. Remek hangulatban van, és hihetetlen, hogy még mindig csak 25 éves, ez is megmutatja, mennyire fiatalon nyerte meg az X-Faktort. A róla készült videót erre a linkre kattintva nézhetitek meg korlátozott ideig.

Deutsch Tamás sem hiányzik majd a köztévés EP-vitáról

A közelgő EP-választások kapcsán vitát szervez a köztévé, amelyen több párt EP-listavezetője is részt vesz.