Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
356,26 Ft
Euró
385,78 Ft
Font
448,70 Ft
Bitcoin
61,984 $

Varsányi Réka számára Alekosz már a múlt

Varsányi Réka semmilyen kapcsolatban nincs már Alekosszal, a múltat jelenti számára, ugyanakkor nem akar vele haragban lenni, és a legjobbakat kívánja neki.

...svg content...Fotó: TV2
Relax

Szabó Kata

Szerkesztő

Alekosz volt az Ázsia Expressz legutóbb évadának legnagyobb központi szereplője. Nem kevés nézőt vonzhatott a képernyő elé, és mivel majdnem a döntői jutott a társával, sokáig láthattuk a TV2 adásaiban. Hiába volt megosztó a karaktere, még mindig rendkívül szórakoztató, és körülötte mindig zajlik az élet.

Fergeteges napok voltak mögöttük, amikre az idők végezetéig emlékezni fognak. Ez volt az a műsor, amiben Alekosz exe, Varsányi Réka eldöntötte, hogy kilép a „speciális” kapcsolatukból, és szakított a ValóVilág győztesével, aki választás elé állította őt. Onnan már nem volt visszaút, és pár héttel ez ezelőtt Alekosz is azt mondta, lezárta a dolgot. Soron kívül Szentkirályi szerint Karácsony miatt már a levegő is rosszabb Budapesten

Réka élete sokat változott, nem kevés plusz kilótól szabadult meg, sokan követik az életét, felismerik odakint, gratulálnak neki. Az Ázsia Expressz által milliók ismerhették meg, és összességében a nézők kedvence volt. Ezzel már sokat nyert, illetve Kucsera Gábor barátságát, akivel mai napig nagyon jóban van.

A Mokkában tették fel a kérdést Rékának, miszerint Alekosz már valóban a múlté? „Igen.” – jött a határozott válasz, hozzátéve, teljesen lezárták egymást között a dolgokat. Sőt, arra is fény derült, hogy semmilyen kapcsolat nincs közöttük, mindketten más utakon járnak, így a „speciális bizalmi kapcsolat” gyakorlatilag valóban elveszett a múlt homályában.

Réka szerint történtek közöttük csúnya dolguk, de semmiképpen nem akar haragban lenni Alekosszal. „Valamilyen szinten azért figyelemmel kísérem, akármennyire is a múltam része, tehát kívánom neki, hogy megtalálja a boldogságát. Attól függetlenül, hogy történtek közöttünk csúnya dolgok, nem kell haraggal gondolnunk egymásra, és én ehhez ragaszkodok is.”

Szentkirályi azt mondja, Gyurcsány szándékosan hagyja piszokban Budapest utcáit

Szentkirályi Alexandra továbbra is azon a véleményen van, hogy Gyurcsány Ferenc Budapest főpolgármestere, és nem Karácsony Gergely.